Yüz yüze eğitim öncesi okullar dezenfekte ediliyor

Çayırova 17.09.2020 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2666+ kez okundu.
 

Yüz yüze eğitim öncesi okullar dezenfekte ediliyor

Çayırova Belediyesi, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde ilçe bulunan okullarda korona virüse karşı dezenfeksiyon işlemi başlattı.
Çayırova belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim dönemi öncesinde ilçe genelinde bulunan 27 okulda korana virüse karşı dezenfeksiyon işlemi başlattı.   Çalışma kapsamında ekipler, öğrencilerin okullarda toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, sınıf, koridor, tuvalet ve gibi alanları özel solüsyonlarla dezenfekte ediyor.   Çalışma sayesinde okullar, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmesi için hazır hale getirilecek.
Çayırova Belediyesi, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde ilçe bulunan okullarda korona virüse karşı dezenfeksiyon işlemi başlattı.

Çayırova belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim dönemi öncesinde ilçe genelinde bulunan 27 okulda korana virüse karşı dezenfeksiyon işlemi başlattı.

 

Çalışma kapsamında ekipler, öğrencilerin okullarda toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, sınıf, koridor, tuvalet ve gibi alanları özel solüsyonlarla dezenfekte ediyor.

 

Çalışma sayesinde okullar, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmesi için hazır hale getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.