YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç: Esnafın sorununu biz çözeceğiz!

Siyaset 05.03.2021 - 20:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2504+ kez okundu.
 

YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç: Esnafın sorununu biz çözeceğiz!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Esnaf buluşmaları kapsamında İnönü ve İstasyon mahallesinde Esnaf ziyareti yaptı.
Esnafı dinleyerek esnafın istek ve şikayetleri konusunda istişarede bulunarak Yeniden Refah Partisinin Ekonomi alanındaki çalışmalarını anlattılar.   Sıkıntıların ve problemlerin çözümünün Yeniden Refah Partisinde olduğunu kendilerine iletiyoruz.   Esnaf ziyaretlerinde gördükleri en büyük problemin ekonomik sıkıntılarla, geçim derdi ve işsizlik olduğunu dile getiren   Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, ilçe ve mahalle yönetim kurulu üyeleriyle; Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak İnönü ve İstasyon mahallesinde   bulunan değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.   Partimizin Çalışmaları hakkında bilgi verdik. Yerel esnafımız Gebze’de kazanıyor, kazandığını Gebze ile paylaşıyor ve Gebze’ye yatırım olarak dönüyor. Ama birçok ulusal markala kazançlarını akşam 5’ten sonra başka illere aktarıyor. Buradan bir kez daha herkese yerel esnafa sahip çıkma çağrısında bulunuyoruz.   Bizim marketimiz, bizim berberimiz, bizim bakkalımız, bizim kasabımız, bizim mobilyacımız, bizim kuaförümüz, bizim dönercimiz, bizim fotoğrafçımız, bizim yerel medyamız, bizim radyomuz, kısacası bizim esnafımız bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Esnafımızdan da Gebzeli hemşerilerimize güler yüzlü ve kaliteli ürünleriyle sahip çıkmalarını istirham ediyorum. Dedi
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Esnaf buluşmaları kapsamında İnönü ve İstasyon mahallesinde Esnaf ziyareti yaptı.

Esnafı dinleyerek esnafın istek ve şikayetleri konusunda istişarede bulunarak Yeniden Refah Partisinin Ekonomi alanındaki çalışmalarını anlattılar.

 

Sıkıntıların ve problemlerin çözümünün Yeniden Refah Partisinde olduğunu kendilerine iletiyoruz.

 

Esnaf ziyaretlerinde gördükleri en büyük problemin ekonomik sıkıntılarla, geçim derdi ve işsizlik olduğunu dile getiren

 

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, ilçe ve mahalle yönetim kurulu üyeleriyle; Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak İnönü ve İstasyon mahallesinde   bulunan değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.

 

Partimizin Çalışmaları hakkında bilgi verdik. Yerel esnafımız Gebze’de kazanıyor, kazandığını Gebze ile paylaşıyor ve Gebze’ye yatırım olarak dönüyor. Ama birçok ulusal markala kazançlarını akşam 5’ten sonra başka illere aktarıyor. Buradan bir kez daha herkese yerel esnafa sahip çıkma çağrısında bulunuyoruz.

 

Bizim marketimiz, bizim berberimiz, bizim bakkalımız, bizim kasabımız, bizim mobilyacımız, bizim kuaförümüz, bizim dönercimiz, bizim fotoğrafçımız, bizim yerel medyamız, bizim radyomuz, kısacası bizim esnafımız bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Esnafımızdan da Gebzeli hemşerilerimize güler yüzlü ve kaliteli ürünleriyle sahip çıkmalarını istirham ediyorum. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.