Yeniden Refah'tan yardım seferberliği

Yaşam 04.05.2021 - 21:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3259+ kez okundu.
 

Yeniden Refah'tan yardım seferberliği

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Hasan Aktürk Uluslararası Selamet Derneği Gebze Temsilciliği ile ortaklaşa yardım kampanyası hakkında yaptığı açıklamada:
'' Gönül isterdi bu yardım kampanyaları hiç olmasın, hiç yapamayalım ihtiyaç olmasın, ama maalesef sahada görüyoruz ki yardıma muhtaç çok insan var, İnşallah Yeniden Refah iktidarında bolluk ve bereket gelecek. Biz iktidara millete yardım etmek için değil, yoksulluğu kaldırmak için talibiz. Tabi bu dağıtımı yaparken bizlerde gece gündüz demeden sahadaydık, tek tek tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere dokunmaya, gönüllere girmeye çalıştık. Bu vesile ile buradan Uluslar Arası Selamet Derneği’ne teşkilat mensuplarımıza ve mahalle başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu yardım paketlerini dağıtırken partili partisiz hiç gözetmeksizin kendi ellerimizle dağıtım yapıyoruz.   Amacımız Allah’ın rızasını kazanmak ve halkımızın bu zor günlerinde Selamet Derneğiyle bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek  gönüllerine girmektir gayemiz Çok çalışıp Yeni bir dünya yeniden büyük Türkiye’yi kurmamız lazım insanlığı kapitalist sistemden paylaşımcı Adil Düzene kavuşturmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hemşerimizin Ramazan’ı şerifini kutlar, hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağımızı Refahlı günlerin yakın olduğunu müjdeler hürmetlerimi sunarım'' dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Hasan Aktürk Uluslararası Selamet Derneği Gebze Temsilciliği ile ortaklaşa yardım kampanyası hakkında yaptığı açıklamada:

'' Gönül isterdi bu yardım kampanyaları hiç olmasın, hiç yapamayalım ihtiyaç olmasın, ama maalesef sahada görüyoruz ki yardıma muhtaç çok insan var, İnşallah Yeniden Refah iktidarında bolluk ve bereket gelecek. Biz iktidara millete yardım etmek için değil, yoksulluğu kaldırmak için talibiz.

Tabi bu dağıtımı yaparken bizlerde gece gündüz demeden sahadaydık, tek tek tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere dokunmaya, gönüllere girmeye çalıştık. Bu vesile ile buradan Uluslar Arası Selamet Derneği’ne teşkilat mensuplarımıza ve mahalle başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu yardım paketlerini dağıtırken partili partisiz hiç gözetmeksizin kendi ellerimizle dağıtım yapıyoruz.

 

Amacımız Allah’ın rızasını kazanmak ve halkımızın bu zor günlerinde Selamet Derneğiyle bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek  gönüllerine girmektir gayemiz Çok çalışıp Yeni bir dünya yeniden büyük Türkiye’yi kurmamız lazım insanlığı kapitalist sistemden paylaşımcı Adil Düzene kavuşturmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle

Tüm hemşerimizin Ramazan’ı şerifini kutlar, hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağımızı Refahlı günlerin yakın olduğunu müjdeler hürmetlerimi sunarım'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.