Yeniden Refah Partisi sömürü düzenini bitirecek

Siyaset 06.05.2021 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1956+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi sömürü düzenini bitirecek

Sömürüye, güce değil asaletin ve huzurun tesisi için çalışacağız.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Yemende İftar verdi. İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklamada; Kapitalist sistemin sömürüsüyle standartların çok altında açlığa mahkum edilen Yemenli kardeşlerimizin Mevla’m yardımcıları olsun.   Birçok petrol yatağına sahip bir ülke nasıl oluyor da bu kadar muhtaç duruma düşüyor. Amerika, Sudi Arabistan’ının kotası altında eziliyorlar. İnşallah Yeniden Refah Partisi İktidarında tüm dünya mazlumlarının yüzünü güldüreceğiz.   Sömürüye, güce değil asaletin ve huzurun tesisi için çalışacağız.   Milletimizin, İslam ümmetinin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara dini ve milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunmak ve bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapmak için yola çıkan Yeniden Refah Partisi kadrolarındaki kardeşlerimize ve Ululararası Selamet Derneğine hayra vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Dedi
Sömürüye, güce değil asaletin ve huzurun tesisi için çalışacağız.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Yemende İftar verdi. İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklamada; Kapitalist sistemin sömürüsüyle standartların çok altında açlığa mahkum edilen Yemenli kardeşlerimizin Mevla’m yardımcıları olsun.

 

Birçok petrol yatağına sahip bir ülke nasıl oluyor da bu kadar muhtaç duruma düşüyor. Amerika, Sudi Arabistan’ının kotası altında eziliyorlar. İnşallah Yeniden Refah Partisi İktidarında tüm dünya mazlumlarının yüzünü güldüreceğiz.

 

Sömürüye, güce değil asaletin ve huzurun tesisi için çalışacağız.

 

Milletimizin, İslam ümmetinin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara dini ve milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunmak ve bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapmak için yola çıkan Yeniden Refah Partisi kadrolarındaki kardeşlerimize ve Ululararası Selamet Derneğine hayra vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.