Yaşar Birgül 24 Temmuz Gazeteciler Basın bayramını kutladı

Gündem 24.07.2021 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2452+ kez okundu.
 

Yaşar Birgül 24 Temmuz Gazeteciler Basın bayramını kutladı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutladı.
Yaşar Birgül :''Türk basınında sansürün kaldırılışının 113. yıl dönümü olan bugünde tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Gazetecilerin ve Basın mensuplarının, bir toplumun gözü, kulağı ve dili olduğunu belirten Yaşar Birgül gece-gündüz, tatil-bayram demeden çalışan ve büyük bir özveriyle, emek harcayarak toplumu aydınlatmak için adeta bütün zamanını işine adayan gazetecilerin gününü kutlarız. Basın mensuplarının insanlar arasındaki iletişimi kuran, toplumları birbirine tanıtan, kaynaştıran, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek toplumu bilgilendiren en önemli işleve sahip oldukları bilinmektedir. Basın mensubu kardeşlerimiz bu görevi yaparken hukukun standartlarından sapmadan, milletlerin, bireylerin hak ve hürriyetlerine saygı duyarak Önce Ahlak ve Maneviyat düsturuyla hareket etmelidir. Bu düşüncelerle; Gebze’nin sosyal-kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, yarınların ekonomik, sosyal ve mesleki konularda daha rahat ve güvenli geçmesi için sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum''. Dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutladı.

Yaşar Birgül :''Türk basınında sansürün kaldırılışının 113. yıl dönümü olan bugünde tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.

Gazetecilerin ve Basın mensuplarının, bir toplumun gözü, kulağı ve dili olduğunu belirten Yaşar Birgül gece-gündüz, tatil-bayram demeden çalışan ve büyük bir özveriyle, emek harcayarak toplumu aydınlatmak için adeta bütün zamanını işine adayan gazetecilerin gününü kutlarız.

Basın mensuplarının insanlar arasındaki iletişimi kuran, toplumları birbirine tanıtan, kaynaştıran, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek toplumu bilgilendiren en önemli işleve sahip oldukları bilinmektedir.

Basın mensubu kardeşlerimiz bu görevi yaparken hukukun standartlarından sapmadan, milletlerin, bireylerin hak ve hürriyetlerine saygı duyarak Önce Ahlak ve Maneviyat düsturuyla hareket etmelidir.

Bu düşüncelerle; Gebze’nin sosyal-kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, yarınların ekonomik, sosyal ve mesleki konularda daha rahat ve güvenli geçmesi için sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum''. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.