Vali Yavuz'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Gündem 24.07.2021 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3117+ kez okundu.
 

Vali Yavuz'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yavuz, mesajında, dünden bugüne basının, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biri olduğunu, daima gelişen ve zenginleşen yapısıyla insanın temel ihtiyacı, milletin ortak sesi olduğunu kaydetti. Basının, demokrasinin yaşaması ve gelişmesi noktasındaki öneminin 15 Temmuz hain darbe girişiminde daha iyi görüldüğünü vurgulayan Yavuz, "Basın mensuplarının meydanlarda yaşanan olayları anında kamuoyuyla paylaşması, tüm baskılara rağmen demokrasiden yana tavır koyması milletimizin uyanışında ve meydanlara inerek darbe girişiminin sonuçsuz kalmasında büyük etkisi olmuş, bu durum basının gücünü ve etkisini bir kez daha gözler önüne sermiştir." ifadelerini kullandı. Yavuz, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basının, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesi olduğuna işaret ederek, Kocaeli'nin gelişmesi ve kalkınmasında, kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında, halkın istek ve şikayetlerinin kamu yöneticilerine iletilmesinde de basının önemli rol oynadığını belirtti. Vali Yavuz, başta Kocaeli'de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yavuz, mesajında, dünden bugüne basının, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biri olduğunu, daima gelişen ve zenginleşen yapısıyla insanın temel ihtiyacı, milletin ortak sesi olduğunu kaydetti.

Basının, demokrasinin yaşaması ve gelişmesi noktasındaki öneminin 15 Temmuz hain darbe girişiminde daha iyi görüldüğünü vurgulayan Yavuz, "Basın mensuplarının meydanlarda yaşanan olayları anında kamuoyuyla paylaşması, tüm baskılara rağmen demokrasiden yana tavır koyması milletimizin uyanışında ve meydanlara inerek darbe girişiminin sonuçsuz kalmasında büyük etkisi olmuş, bu durum basının gücünü ve etkisini bir kez daha gözler önüne sermiştir." ifadelerini kullandı.

Yavuz, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basının, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesi olduğuna işaret ederek, Kocaeli'nin gelişmesi ve kalkınmasında, kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında, halkın istek ve şikayetlerinin kamu yöneticilerine iletilmesinde de basının önemli rol oynadığını belirtti.

Vali Yavuz, başta Kocaeli'de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.