ÜNLÜ İŞ ADAMI 15 YAŞINDA ÇOCUĞA İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

3.Sayfa 25.03.2021 - 00:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2671+ kez okundu.
 

ÜNLÜ İŞ ADAMI 15 YAŞINDA ÇOCUĞA İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

Tekirdağlı iş adamı İrfan Pullukçu, 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Trakya bölgesinde tanınmış bir iş adamı olan Tekirdağlı İşadamı Pullukçu Madencilik firmasının sahibi İrfan Pullukçu, Süleymanpaşa ilçesinde H.K. isimli kız ve babasının şikayeti üzerine küçük yaşta kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı.  ÖNCE KABUL ETTİ SONRA İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ Polis ekiplerine 4 gün boyunca ifade veren Pullukçu,  suçunu kabul etti. Kız çocuğuyla para ve gönül rızası ile cinsel ilişki yaşadığını söyledi. Daha sonra ifadesini değiştiren ve durumu inkar eden Pullukçu savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. ABLASI DA TUTUKLANDI Öte yandan Pullukçu ile birlikte H.K.'nın ablası C.K.'da fuhuşa aracılık etmek suçundan tutuklandı. Kaynak: Superhaber  Kaynak: Tekirdağlı iş insanı İrfan Pullukçu cinsel istismardan tutuklandı, cezaevine konuldu
Tekirdağlı iş adamı İrfan Pullukçu, 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Trakya bölgesinde tanınmış bir iş adamı olan Tekirdağlı İşadamı Pullukçu Madencilik firmasının sahibi İrfan Pullukçu, Süleymanpaşa ilçesinde H.K. isimli kız ve babasının şikayeti üzerine küçük yaşta kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı. 

ÖNCE KABUL ETTİ SONRA İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Polis ekiplerine 4 gün boyunca ifade veren Pullukçu,  suçunu kabul etti. Kız çocuğuyla para ve gönül rızası ile cinsel ilişki yaşadığını söyledi. Daha sonra ifadesini değiştiren ve durumu inkar eden Pullukçu savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABLASI DA TUTUKLANDI

Öte yandan Pullukçu ile birlikte H.K.'nın ablası C.K.'da fuhuşa aracılık etmek suçundan tutuklandı.

Kaynak: Superhaber 

Kaynak: Tekirdağlı iş insanı İrfan Pullukçu cinsel istismardan tutuklandı, cezaevine konuldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.