TRAFİK KAZASI SONRASI ETRAFA ATEŞ AÇAN SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

08.04.2021 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3349+ kez okundu.
 

TRAFİK KAZASI SONRASI ETRAFA ATEŞ AÇAN SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı
KOCAELİ (AA) -Gebze 'de, ters yöne girdiği yolda iki araca çarpıktan sonra etrafa ateş açan sürücü gözaltına alındı. Köşklüçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde ters yönden giren ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 41 ADE 260 plakalı otomobil, T.İ. yönetimindeki 34 BB 5850 plakalı hafif ticari araca çarptı. Otomobilin sürücüsü, daha sonra Mustafa A. idaresindeki 34 YK 8001 plakalı otomobile ve kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası sinir krizi geçiren otomobil sürücüsü, silahla etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan T.İ. olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü, gözaltına alındı.  
Kazada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı

KOCAELİ (AA) -Gebze 'de, ters yöne girdiği yolda iki araca çarpıktan sonra etrafa ateş açan sürücü gözaltına alındı.

Köşklüçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde ters yönden giren ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 41 ADE 260 plakalı otomobil, T.İ. yönetimindeki 34 BB 5850 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Otomobilin sürücüsü, daha sonra Mustafa A. idaresindeki 34 YK 8001 plakalı otomobile ve kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonrası sinir krizi geçiren otomobil sürücüsü, silahla etrafa rastgele ateş etmeye başladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan T.İ. olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü, gözaltına alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.