TÖRK:ÜRETEN BELEDİYE OLACAĞIZ!

Darıca 24.12.2018 - 14:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2501+ kez okundu.
 

TÖRK:ÜRETEN BELEDİYE OLACAĞIZ!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Perşembe Pazarı’ndaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaş ile sohbet eden Törk, “31 Mart’ta göreve geldiğimizde tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız.” dedi.
‘Sevgiyle el birliğiyle’ sloganıyla yola çıkan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, bir yandan dernek ziyaretleri yaparken diğer yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek Darıcalılar’ın desteklerini alıyor. Darıca’da kurulan Perşembe pazarında pazarcı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen Törk, pazarcı esnafının sorun ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet eden Törk’e vatandaşların ilgisinin hayli yoğun olduğu görüldü. Vatandaşlar, Törk’ün 31 Mart’ta seçimleri kazanacağına yürekten inandıklarını ifade ettiler. VATANDAŞI DİNLEYECEĞİZ 31 Mart’ta seçimi kazanacaklarını ve vatandaşların taleplerine duyarsız kalmayacaklarını söyleyen CHP’li Törk, “Tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız. 31 Mart’ta vatandaşımız bu emaneti bize verdiğinde vatandaşlarımız ile istişare ederek projelerimizi ve çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Beklentilere cevap veren yeni bir hizmet anlayışı ile Darıca Belediyesi’ni yöneteceğiz” diye konuştu.  Pazarcı esnafıyla da sohbet eden CHP’li Törk pazarcıların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Perşembe Pazarı’ndaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaş ile sohbet eden Törk, “31 Mart’ta göreve geldiğimizde tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız.” dedi.

‘Sevgiyle el birliğiyle’ sloganıyla yola çıkan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, bir yandan dernek ziyaretleri yaparken diğer yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek Darıcalılar’ın desteklerini alıyor. Darıca’da kurulan Perşembe pazarında pazarcı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen Törk, pazarcı esnafının sorun ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet eden Törk’e vatandaşların ilgisinin hayli yoğun olduğu görüldü. Vatandaşlar, Törk’ün 31 Mart’ta seçimleri kazanacağına yürekten inandıklarını ifade ettiler.

VATANDAŞI DİNLEYECEĞİZ

31 Mart’ta seçimi kazanacaklarını ve vatandaşların taleplerine duyarsız kalmayacaklarını söyleyen CHP’li Törk, “Tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız. 31 Mart’ta vatandaşımız bu emaneti bize verdiğinde vatandaşlarımız ile istişare ederek projelerimizi ve çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Beklentilere cevap veren yeni bir hizmet anlayışı ile Darıca Belediyesi’ni yöneteceğiz” diye konuştu.  Pazarcı esnafıyla da sohbet eden CHP’li Törk pazarcıların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.