Tavşanlı Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliği Kurban'a hazır.

Özel Haber 02.07.2021 - 00:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 7607+ kez okundu.
 

Tavşanlı Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliği Kurban'a hazır.

Gebze Tavşanlı Köyünün alt kısmında, Ballı Kayalar yolu güzergâhı üzerindeki 10 dönüm arazi üzerine bulunan Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliğinde tesisler modernize ve entegre edilerek kurban bayramı öncesi hazırlıkları tamamlayarak kapısını gazetecilere açtı.
Gebze Tavşanlı Köyünün alt kısmında, Ballı Kayalar yolu güzergâhı üzerindeki 10 dönüm arazi üzerine bulunan Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliğinde tesisler modernize ve entegre edilerek kurban bayramı öncesi hazırlıkları tamamlayarak kapısını gazetecilere açtı. BAYRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAM Bölgesinde 31 yılı aşkın zamandır marketçilik gıda, kasapçılık ve beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Zeki Kardeşler, kendilerine ait doğal yaşam çiftliğindeki kesimhaneyi modernize ve  entegre ederek Kurban bayramına hazır hale getirdi. Zekiler Çiftliğinde  Kesimhanenin diğer ünitelerle entegrasyonuyla kurban bayramının ilk günü 100 adet büyükbaş kurbanlığın  kesimi yapılarak hissedara teslimi yapılacak.Tüm detaylar tek tek gözden geçirilerek eksikliklerin giderilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmıyor. HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR Zeki Kardeşler Çiftlik-entegre İşletmelerin aile büyüğü ve  İşletme Sorumlusu Zeki Atbaş yaptığı özel açıklamada  “Kuruluşumuz bir aile şirketidir, yaptığımız tüm faaliyetlerde halkımızın beklentisi ve memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Malum bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bu süreçte bizlerin sorumluluğu birkaç kat daha arttı. Müşterilerimizin beklentilerini  yerine getirmek için de hiçbir fedakârlık ve yatırımdan kaçınmadık ve  kaçınmayacağız.  Geçtiğimiz ve ondan önceki yıllarda da Kurban bayramlarında halkımıza hızlı kaliteli bir hizmet verdiğimizden artan bir taleple karşılaştık.  Bizleri kendilerinden bir parça olarak gören değerli bölge halkımızın talepleri doğrultusunda özellikle başta Ardahan, Kars, Hanak, Selim gibi yüksek rakımlı otlaklarda doğal beslenen küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların tesislerimize naklini sağlayarak steril ve yine alışık oldukları doğal beslenmelerine kurban bayramına kadar devam ederek randıman düşüklüğüne meydan vermeden süreci devam ettireceğiz. TESİSLERİMİZİ MODERNİZE VE ENTEGRE HALE GETİRDİK Tesislerimizdeki hayvan kesimlerinde COVİD 19 tedbirlerine uygun olarak  tamamen bir entegrasyon süreci işleyecek.  Kurbanlık hayvan hissedarların nezaretinde görevlilerce usulüne uygun kesildikten hemen sonra hızlı bir süreç başlıyor.  Hayvan hiç zemine temas etmeden hava ray sistemiyle özel hazırlanmış hijyenik tezgahlarda ayrışımı yapılarak hissedarlara güvenle teslim ediliyor. Bir kurbanlığın kesiminden hissedara teslimi dakikalar içinde olunulması planlanmaktadır. EKİBİMİZ TAMAMEN KADROLU VE PROFESYONEL İslami usullerde kesim yapılan çiftlikte profesyonel kasap ekibi görev yapıyor. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı’nın koyduğu kurallar çerçevesinde ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren çiftlik, bu kurban bayramında da müşterilerine memnuniyet odaklı hizmet vermek için imkanlarını seferber etmiş. Vatandaşların daha detaylı bilgi alabilmeleri ve Telefonla ulaşılması gereken hallerde  0532 334 84 19 nolu numaralardan ulaşarak hem tesisleri hem de kurbanlık hayvanları yerinde  yerinde görebilirler
Gebze Tavşanlı Köyünün alt kısmında, Ballı Kayalar yolu güzergâhı üzerindeki 10 dönüm arazi üzerine bulunan Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliğinde tesisler modernize ve entegre edilerek kurban bayramı öncesi hazırlıkları tamamlayarak kapısını gazetecilere açtı.

Gebze Tavşanlı Köyünün alt kısmında, Ballı Kayalar yolu güzergâhı üzerindeki 10 dönüm arazi üzerine bulunan Zeki Kardeşler Doğal Yaşam Çiftliğinde tesisler modernize ve entegre edilerek kurban bayramı öncesi hazırlıkları tamamlayarak kapısını gazetecilere açtı.

BAYRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAM


Bölgesinde 31 yılı aşkın zamandır marketçilik gıda, kasapçılık ve beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Zeki Kardeşler, kendilerine ait doğal yaşam çiftliğindeki kesimhaneyi modernize ve  entegre ederek Kurban bayramına hazır hale getirdi. Zekiler Çiftliğinde  Kesimhanenin diğer ünitelerle entegrasyonuyla kurban bayramının ilk günü 100 adet büyükbaş kurbanlığın  kesimi yapılarak hissedara teslimi yapılacak.Tüm detaylar tek tek gözden geçirilerek eksikliklerin giderilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmıyor.


HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR

Zeki Kardeşler Çiftlik-entegre İşletmelerin aile büyüğü ve  İşletme Sorumlusu Zeki Atbaş yaptığı özel açıklamada  “Kuruluşumuz bir aile şirketidir, yaptığımız tüm faaliyetlerde halkımızın beklentisi ve memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Malum bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bu süreçte bizlerin sorumluluğu birkaç kat daha arttı. Müşterilerimizin beklentilerini  yerine getirmek için de hiçbir fedakârlık ve yatırımdan kaçınmadık ve  kaçınmayacağız.  Geçtiğimiz ve ondan önceki yıllarda da Kurban bayramlarında halkımıza hızlı kaliteli bir hizmet verdiğimizden artan bir taleple karşılaştık.  Bizleri kendilerinden bir parça olarak gören değerli bölge halkımızın talepleri doğrultusunda özellikle başta Ardahan, Kars, Hanak, Selim gibi yüksek rakımlı otlaklarda doğal beslenen küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların tesislerimize naklini sağlayarak steril ve yine alışık oldukları doğal beslenmelerine kurban bayramına kadar devam ederek randıman düşüklüğüne meydan vermeden süreci devam ettireceğiz.


TESİSLERİMİZİ MODERNİZE VE ENTEGRE HALE GETİRDİK


Tesislerimizdeki hayvan kesimlerinde COVİD 19 tedbirlerine uygun olarak  tamamen bir entegrasyon süreci işleyecek.  Kurbanlık hayvan hissedarların nezaretinde görevlilerce usulüne uygun kesildikten hemen sonra hızlı bir süreç başlıyor.  Hayvan hiç zemine temas etmeden hava ray sistemiyle özel hazırlanmış hijyenik tezgahlarda ayrışımı yapılarak hissedarlara güvenle teslim ediliyor. Bir kurbanlığın kesiminden hissedara teslimi dakikalar içinde olunulması planlanmaktadır.


EKİBİMİZ TAMAMEN KADROLU VE PROFESYONEL


İslami usullerde kesim yapılan çiftlikte profesyonel kasap ekibi görev yapıyor. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı’nın koyduğu kurallar çerçevesinde ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren çiftlik, bu kurban bayramında da müşterilerine memnuniyet odaklı hizmet vermek için imkanlarını seferber etmiş. Vatandaşların daha detaylı bilgi alabilmeleri ve Telefonla ulaşılması gereken hallerde  0532 334 84 19 nolu numaralardan ulaşarak hem tesisleri hem de kurbanlık hayvanları yerinde  yerinde görebilirler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.