TATAR DÜNYA İSLAM SAĞLIK BİRLİĞİNE SEÇİLDİ

Gündem 31.03.2021 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2360+ kez okundu.
 

TATAR DÜNYA İSLAM SAĞLIK BİRLİĞİNE SEÇİLDİ

Dünya İslam Sağlık Birliği 4. Olağan Genel Kurulu birlik yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Divan Başkanlığını Sağlık-Der kurucu Genel Başkanı Dr. Ahmet Feyzi İnceöz’ün yürüttüğü genel kurulda Sağlık-Der Genel Başkanı Uzm. Dr. Kasım Sezen Dünya İslam Sağlık Birliği Başkanlığına yeniden seçildi.   Dünya İslam Sağlık Birliği konseyi yenilendi ve koordinatör görevlendirmeleri gerçekleştirildi. Osmanlı Diriliş Ocakları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulselami TATAR içerisinde 155 ülkenin bulunduğu Dünya İslam Sağlık Birliği Olağan Genel kurulunda Denetleme Kurulu Üyesi seçildi.  Daha önceki, kongrelerde Kocaeli’yi temsil eden Sağlık-Der İl Başkanı TATAR, 2023 yılı Uluslararası WIHU kongresinin ilimiz Gebze ilçesinde yapılması için şimdiden girişimlerde bulundu. TATAR ; “ İl yönetimi olarak İnşallah ilimiz Kocaeli’yi en iyi şekilde uluslararası alanda da temsil edeceğiz.İçerisinde 155 üye ülkenin bulunduğu Dünya İslam Sağlık Birliği’miz bugün dünya çapında bir teşkilat oldu. Son bir haftada Brezilya’dan ve Kırgızistan’dan ülke temsilcisi heyetlerimiz geldi. Bizleri de kendi ülkelerine işbirliği yapmaya ve beraber çalışmaya davet ediyorlar. Kırgızistan’da bir İlahiyat Fakültesi ve bir Tıp Fakültesi kurulması için öncelik ettik.” dedi.
Dünya İslam Sağlık Birliği 4. Olağan Genel Kurulu birlik yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Sağlık-Der kurucu Genel Başkanı Dr. Ahmet Feyzi İnceöz’ün yürüttüğü genel kurulda Sağlık-Der Genel Başkanı Uzm. Dr. Kasım Sezen Dünya İslam Sağlık Birliği Başkanlığına yeniden seçildi.

 

Dünya İslam Sağlık Birliği konseyi yenilendi ve koordinatör görevlendirmeleri gerçekleştirildi.


Osmanlı Diriliş Ocakları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulselami TATAR içerisinde 155 ülkenin bulunduğu Dünya İslam Sağlık Birliği Olağan Genel kurulunda Denetleme Kurulu Üyesi seçildi. 
Daha önceki, kongrelerde Kocaeli’yi temsil eden Sağlık-Der İl Başkanı TATAR, 2023 yılı Uluslararası WIHU kongresinin ilimiz Gebze ilçesinde yapılması için şimdiden girişimlerde bulundu.
TATAR ; “ İl yönetimi olarak İnşallah ilimiz Kocaeli’yi en iyi şekilde uluslararası alanda da temsil edeceğiz.İçerisinde 155 üye ülkenin bulunduğu Dünya İslam Sağlık Birliği’miz bugün dünya çapında bir teşkilat oldu. Son bir haftada Brezilya’dan ve Kırgızistan’dan ülke temsilcisi heyetlerimiz geldi. Bizleri de kendi ülkelerine işbirliği yapmaya ve beraber çalışmaya davet ediyorlar. Kırgızistan’da bir İlahiyat Fakültesi ve bir Tıp Fakültesi kurulması için öncelik ettik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.