SP Gebze ilçe başkanlığı teşkilat içi eğitime başlıyor

Siyaset 09.07.2021 - 23:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2965+ kez okundu.
 

SP Gebze ilçe başkanlığı teşkilat içi eğitime başlıyor

Saadet Partisi tarafından ülke genelinde başlatılan mahalle ve köy temsilcileri hamle programı çerçevesince düzenlenecek olan eğitim toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın katılacak.
Saadet Partisi Gebze İlçe Eğitim Birim Başkanı Halil İbrahim Yıldız yaptığı açıklamada; Saadet Partisi olarak başlatmış olduğumuz hamle programlarının verimli geçmesi ve Geçim İttifakı çalışmalarının değerlendirilmesi noktasında bilgilendirmek ve Mahalle Başkanlarımızın Teşkilat içi eğitimi konusunda Gebze Teşkilatları olarak kolları sıvadık ve ilk eğitim toplantısını Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın beyin katılımıyla 10 Temmuz Cumartesi Saat 21.00 da İlçe Binamızda Gerçekleştireceğiz dedi.   Yıldız açıklamasın devamında Saadet Partisi olarak kendimizi halkımıza daha iyi nasıl anlatırız muhataplarımıza ülkemizin sorunlarını daha etkin nasıl dile getiririz bunların daha sistematik ve daha eğitimli olması konusunda bu eğitimlerimizi devam ettireceğiz dedi.
Saadet Partisi tarafından ülke genelinde başlatılan mahalle ve köy temsilcileri hamle programı çerçevesince düzenlenecek olan eğitim toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın katılacak.

Saadet Partisi Gebze İlçe Eğitim Birim Başkanı Halil İbrahim Yıldız yaptığı açıklamada; Saadet Partisi olarak başlatmış olduğumuz hamle programlarının verimli geçmesi ve Geçim İttifakı çalışmalarının değerlendirilmesi noktasında bilgilendirmek ve Mahalle Başkanlarımızın Teşkilat içi eğitimi konusunda Gebze Teşkilatları olarak kolları sıvadık ve ilk eğitim toplantısını Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın beyin katılımıyla 10 Temmuz Cumartesi Saat 21.00 da İlçe Binamızda Gerçekleştireceğiz dedi.

 

Yıldız açıklamasın devamında Saadet Partisi olarak kendimizi halkımıza daha iyi nasıl anlatırız muhataplarımıza ülkemizin sorunlarını daha etkin nasıl dile getiririz bunların daha sistematik ve daha eğitimli olması konusunda bu eğitimlerimizi devam ettireceğiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.