SON DAKİKA : Çayırova'da işçi taşıyan servis aracı silahla tarandı'

3.Sayfa 12.07.2021 - 08:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2403+ kez okundu.
 

SON DAKİKA : Çayırova'da işçi taşıyan servis aracı silahla tarandı'

Tuzla Şifa mahallesinde bir fabrikaya personel taşıyan servis aracı kimliği henüz belli olmayan kişi yada kişilerce tarandı.
Tuzla Şifa mahallesinde bir fabrikaya personel taşıyan servis aracı kimliği henüz belli olmayan kişi yada kişilerce tarandı. Edindiğimiz bilgilere göre F.d firmasının personelini taşıyan personel aracınının servis güzergahında seyrederken Çayırova ilçesi sınırlarında kişi yada kişişilerce silahlı ateş açılarak aracı ateş altına aldıkları ve  içinde bulunan bir çok personelin yaralandığı ve olay yerine gelen ambulans ile yaralıların çevre hastanelere sevk edildiği yönünde oldu.   YENİ EKLEME Son olarak haber merkezimize olayla ilgili gelen bilgilere göre : Saldırganların 1. Kadın 3.erkek olmak üzere 4 kişi oldukalrı öğrenilirken, saldırıda bir çokkişinin yaralandığı bazılarının durumun ise kritik olduğu fabrika sendika sorumlusun kalçasından yalandığı araç şöförü ile fabrikada stajyer olarak çalışan bir öğrencinin ise kalbinden yaralandığı öğrenildi. (AA) - Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsüne silahla açılan ateş sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı. Şekerpınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde işçileri Gebze'deki bir fabrikaya götüren Selami B. idaresindeki 41 P 2938 plakalı servis minibüsü, başka bir servis minibüsünden inen kimliği belirsiz kişilerce sopa ve keserlerle saldırıya uğradı. Camları kırıp araca zarar veren saldırganlar, daha sonra silahla işçilerin bulunduğu servis minibüsüne ateş açtı. Silahlı saldırıda sürücü ile işçiler Adil K, Arif D. ve Enes T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Silahlı saldırıda yaralanan Enes T'nin ise bugün işe başladığı öğrenildi. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.    
Tuzla Şifa mahallesinde bir fabrikaya personel taşıyan servis aracı kimliği henüz belli olmayan kişi yada kişilerce tarandı.

Tuzla Şifa mahallesinde bir fabrikaya personel taşıyan servis aracı kimliği henüz belli olmayan kişi yada kişilerce tarandı.

Edindiğimiz bilgilere göre F.d firmasının personelini taşıyan personel aracınının servis güzergahında seyrederken Çayırova ilçesi sınırlarında kişi yada kişişilerce silahlı ateş açılarak aracı ateş altına aldıkları ve  içinde bulunan bir çok personelin yaralandığı ve olay yerine gelen ambulans ile yaralıların çevre hastanelere sevk edildiği yönünde oldu.

 

YENİ EKLEME

Son olarak haber merkezimize olayla ilgili gelen bilgilere göre : Saldırganların 1. Kadın 3.erkek olmak üzere 4 kişi oldukalrı öğrenilirken, saldırıda bir çokkişinin yaralandığı bazılarının durumun ise kritik olduğu fabrika sendika sorumlusun kalçasından yalandığı araç şöförü ile fabrikada stajyer olarak çalışan bir öğrencinin ise kalbinden yaralandığı öğrenildi.

(AA) - Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsüne silahla açılan ateş sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı.

Şekerpınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde işçileri Gebze'deki bir fabrikaya götüren Selami B. idaresindeki 41 P 2938 plakalı servis minibüsü, başka bir servis minibüsünden inen kimliği belirsiz kişilerce sopa ve keserlerle saldırıya uğradı.

Camları kırıp araca zarar veren saldırganlar, daha sonra silahla işçilerin bulunduğu servis minibüsüne ateş açtı.

Silahlı saldırıda sürücü ile işçiler Adil K, Arif D. ve Enes T. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Silahlı saldırıda yaralanan Enes T'nin ise bugün işe başladığı öğrenildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.