Sinop’lulardan Çiftçi ’ye ziyaret

Çayırova 20.05.2021 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3270+ kez okundu.
 

Sinop’lulardan Çiftçi ’ye ziyaret

Çayırova Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Aydın ve yönetimi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
 Çeşitli konularla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Çiftçi, Dernek Başkanı Muammer Aydın ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Derneklerin Çayırova’nın kültürel zenginliği olduğunu ifade eden Çiftçi, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Her zaman yanlarında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ‘ye teşekkür eden Dernek Başkanı Muammer Aydın, günün anısına Başkan Çiftçi ‘ye üzerinde ismi ve Sinop’un plaka kodu yazılı forma hediye etti.
Çayırova Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Aydın ve yönetimi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

 Çeşitli konularla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Çiftçi, Dernek Başkanı Muammer Aydın ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Derneklerin Çayırova’nın kültürel zenginliği olduğunu ifade eden Çiftçi, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Her zaman yanlarında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ‘ye teşekkür eden Dernek Başkanı Muammer Aydın, günün anısına Başkan Çiftçi ‘ye üzerinde ismi ve Sinop’un plaka kodu yazılı forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.