Sgksız çalımanın cezası ne kadar sgk pirimi ödeme

Ekonomi 10.01.2021 - 01:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2780+ kez okundu.
 

Sgksız çalımanın cezası ne kadar sgk pirimi ödeme

SGK çalışanı olmak
'SGK Çalışanı Olmak'   Farklı kurumlarda çalışan kişilerin belki 5 belki 10 yılda bir "yeni genelge yayımlandı duydun mu?" gibi aralarında yaptıkları muhabbeti, yıl içerisinde hatta bazen ay içerisinde defalarca kez yapmaktır.   SGK çalışanı olmak   Farklı kurumlarda çalışan kişiler için gerek yazılı basın gerekse görsel basında methiyeler dizilirken, "SGK emekliden sağlık kesintisi yapacak" başlıklı maksatlı haberlerle, tirajları yada reytingleri uğruna yapılan "Erken emeklilik fırsatı" gibi asparagas haberlerle, Kurumu ve Kurum çalışanını vatandaşla yüz göz olacak pozisyona getirilmesi, haberlerin doğru olmadığını söylemesiyle de adının bilgisiz olmasıdır.   Gelişmiş yada gelişmekte olan ülkelerden , ülke nüfusu yakın ve yapılan iş yönünden benzer nitelikteki kurumlar baz alındığında, ortalama 90 bin kişiyle yapılması gereken işi 30 bin kişiyle yapmak,ayrıca ülkemizdeki kamu kurum çalışanlarıyla ilgili 2011 yılında yayımlanan 666 sayılı KHK nedeniyle de "en düşük memur maaşı" haber başlıklarının karşılığı olmaktır.   SGK çalışanı olmak   Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaması gerekirken kuruma gelen yaşlı vatandaşa, hastaneye gitmesi gereken sigortalıya,yurt dışından gelen vatandaşa, oksijen konsantratörü ve benzeri nitelikte medikal malzeme temini gereken vatandaşa, kısaca ifade etmek gerekirse nüfusun yüzde 99,7 sine yönelik iş işlemler yapmak, bu işlemleri yaparken öyle farklı kurumlardaki gibi "3 metre 5 metre uzakta dur! " diyemeyen kişiler olmaktır.   SGK çalışanı olmak, kutsal bir görevdir.   Bu kutsal görevi yerine getirirken lütfen tedbiri artırın arkadaşlar.
SGK çalışanı olmak

'SGK Çalışanı Olmak'

 

Farklı kurumlarda çalışan kişilerin belki 5 belki 10 yılda bir "yeni genelge yayımlandı duydun mu?" gibi aralarında yaptıkları muhabbeti, yıl içerisinde hatta bazen ay içerisinde defalarca kez yapmaktır.

 

SGK çalışanı olmak

 

Farklı kurumlarda çalışan kişiler için gerek yazılı basın gerekse görsel basında methiyeler dizilirken, "SGK emekliden sağlık kesintisi yapacak" başlıklı maksatlı haberlerle, tirajları yada reytingleri uğruna yapılan "Erken emeklilik fırsatı" gibi asparagas haberlerle, Kurumu ve Kurum çalışanını vatandaşla yüz göz olacak pozisyona getirilmesi, haberlerin doğru olmadığını söylemesiyle de adının bilgisiz olmasıdır.

 

Gelişmiş yada gelişmekte olan ülkelerden , ülke nüfusu yakın ve yapılan iş yönünden benzer nitelikteki kurumlar baz alındığında, ortalama 90 bin kişiyle yapılması gereken işi 30 bin kişiyle yapmak,ayrıca ülkemizdeki kamu kurum çalışanlarıyla ilgili 2011 yılında yayımlanan 666 sayılı KHK nedeniyle de "en düşük memur maaşı" haber başlıklarının karşılığı olmaktır.

 

SGK çalışanı olmak

 

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaması gerekirken kuruma gelen yaşlı vatandaşa, hastaneye gitmesi gereken sigortalıya,yurt dışından gelen vatandaşa, oksijen konsantratörü ve benzeri nitelikte medikal malzeme temini gereken vatandaşa, kısaca ifade etmek gerekirse nüfusun yüzde 99,7 sine yönelik iş işlemler yapmak, bu işlemleri yaparken öyle farklı kurumlardaki gibi "3 metre 5 metre uzakta dur! " diyemeyen kişiler olmaktır.

 

SGK çalışanı olmak, kutsal bir görevdir.

 

Bu kutsal görevi yerine getirirken lütfen tedbiri artırın arkadaşlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.