Sele kapılan çift Çankırı’dan çıktı

3.Sayfa 17.06.2019 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3123+ kez okundu.
 

Sele kapılan çift Çankırı’dan çıktı

Yurdun çeşitli bölgelerinde etkisini gösteren sağanak sele neden oldu.
  Geçtiğimiz günlerde Ankara’da 3, Kocaeli’de 1 kişi yaşanan selde hayatını kaybederken, can kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale’de etkili olan sağanak, Bahçelievler ile Yuva mahallelerinin arasından geçen derenin taşmasına neden oldu. Sel sularının içinde kalan otomobildeki aynı aileden 3 kişi güçlükle kurtarıldı. Sulakyurt’ta sele kapılan çift ise o kadar şanslı değildi. Mehmet Öztürk 2 KM UZAKTA BULUNDU   Ayvatlı köyünde yaşayan eski muhtar Mehmet (55) ile eşi Fatma Öztürk (50), Danacı köyü yolu yakınlarındaki mandıralarında büyükbaş hayvanlarıyla ilgilenirken kuvvetli sağanak nedeniyle oluşan sele kapıldı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, AFAD, Jandarma, belediye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Öztürk çiftinin cesedi, 3 saat sonra mandıranın 2 km uzağındaki Çankırı’ya bağlı Karallı köyündeki dere yatağında bulundu. Çifte ait 35 büyükbaş da telef oldu.  
Yurdun çeşitli bölgelerinde etkisini gösteren sağanak sele neden oldu.

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da 3, Kocaeli’de 1 kişi yaşanan selde hayatını kaybederken, can kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale’de etkili olan sağanak, Bahçelievler ile Yuva mahallelerinin arasından geçen derenin taşmasına neden oldu. Sel sularının içinde kalan otomobildeki aynı aileden 3 kişi güçlükle kurtarıldı. Sulakyurt’ta sele kapılan çift ise o kadar şanslı değildi. Mehmet Öztürk

2 KM UZAKTA BULUNDU

 

Ayvatlı köyünde yaşayan eski muhtar Mehmet (55) ile eşi Fatma Öztürk (50), Danacı köyü yolu yakınlarındaki mandıralarında büyükbaş hayvanlarıyla ilgilenirken kuvvetli sağanak nedeniyle oluşan sele kapıldı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, AFAD, Jandarma, belediye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Öztürk çiftinin cesedi, 3 saat sonra mandıranın 2 km uzağındaki Çankırı’ya bağlı Karallı köyündeki dere yatağında bulundu. Çifte ait 35 büyükbaş da telef oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.