Selamet derneği tüm Kocaeli geneline yardım dağıttı

Yaşam 01.05.2021 - 01:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3118+ kez okundu.
 

Selamet derneği tüm Kocaeli geneline yardım dağıttı

Selamet Uluslararası Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği Kocaeli’nin tüm ilçelerinde Ramazan Kumanyası ve ihtiyaç malzemeleri dağıttı.
Selamet Derneği Kocaeli Temsilcisi Halim Yazıcı açıklamada bulundu; Değerlerimizi bir bir kaybettiğimiz bu ahir zamanda, insanlığı ve ümmeti ayakta tutacak en önemli değer yardımlaşmaktır. Geçici olduğunu unuttuğumuz bu hayatta, her zaman her şeyin en iyisini istiyoruz. Ellerimizi hep almak için uzatıyoruz. Ancak bir şeyi unutuyoruz. Filistin’i unutuyoruz. Suriye’yi Irak’ı unutuyoruz. Yemen’i… Libya’yı… Afrika’yı… Hatta belki kapı komşumuzu… Açları, susuzları, dört duvara ihtiyacı olanları unutuyoruz. Yanlış değerler arasında sıkışmış kalmışken, dünya hayatında oyalanıp duruyoruz. “Bugün değil, yarın” diyoruz, erteliyoruz. Yarın değil, bugün ! Bugün bir mazlumun elinden tutuyoruz. Bugün bir annenin yüzünü güldürüyoruz, bir bebeğin karnını doyuruyoruz ve yine bugün, almak için uzattığımız ellerimizi artık vermek için uzatıyoruz. Sevgiye, saygıya, hoşgörüye, adalete, merhamete, vicdana, insafa, barışa, refaha ve daha bir çok değerimize yardımlaşmayı köprü yapıyor, değerlerimizi birbirine kenetliyoruz. Köprüler çoğalsın, değerlerimiz yıkılmasın, dünyada ve ahirette selamette olalım diye buradayız. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Ramazan ayının bereketini öncelik akrabalarımıza, komşularımıza olmak şartı ile bir gönüle bir umuda siz değerli hemşerilerimi zinde ortak olmasını temenni ediyor. Ramazan ayının bereketinin tüm insanlığa huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.  
Selamet Uluslararası Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği Kocaeli’nin tüm ilçelerinde Ramazan Kumanyası ve ihtiyaç malzemeleri dağıttı.

Selamet Derneği Kocaeli Temsilcisi Halim Yazıcı açıklamada bulundu; Değerlerimizi bir bir kaybettiğimiz bu ahir zamanda, insanlığı ve ümmeti ayakta tutacak en önemli değer yardımlaşmaktır. Geçici olduğunu unuttuğumuz bu hayatta, her zaman her şeyin en iyisini istiyoruz. Ellerimizi hep almak için uzatıyoruz. Ancak bir şeyi unutuyoruz. Filistin’i unutuyoruz. Suriye’yi Irak’ı unutuyoruz. Yemen’i… Libya’yı… Afrika’yı… Hatta belki kapı komşumuzu… Açları, susuzları, dört duvara ihtiyacı olanları unutuyoruz.

Yanlış değerler arasında sıkışmış kalmışken, dünya hayatında oyalanıp duruyoruz. “Bugün değil, yarın” diyoruz, erteliyoruz.

Yarın değil, bugün !

Bugün bir mazlumun elinden tutuyoruz. Bugün bir annenin yüzünü güldürüyoruz, bir bebeğin karnını doyuruyoruz ve yine bugün, almak için uzattığımız ellerimizi artık vermek için uzatıyoruz.

Sevgiye, saygıya, hoşgörüye, adalete, merhamete, vicdana, insafa, barışa, refaha ve daha bir çok değerimize yardımlaşmayı köprü yapıyor, değerlerimizi birbirine kenetliyoruz.

Köprüler çoğalsın, değerlerimiz yıkılmasın, dünyada ve ahirette selamette olalım diye buradayız.

Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Ramazan ayının bereketini öncelik akrabalarımıza, komşularımıza olmak şartı ile bir gönüle bir umuda siz değerli hemşerilerimi zinde ortak olmasını temenni ediyor. Ramazan ayının bereketinin tüm insanlığa huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.