SEKASEM’e ek binayla daha da büyüyor

Kültür ve Sanat 16.11.2017 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2840+ kez okundu.
 

SEKASEM’e ek binayla daha da büyüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKASEM Sporcu Eğitim Merkezi yanında yapılan ek bina inşaatında sonra geliniyor.
  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEKASEM) yanına yeni spor bölümlerinin oluşturulacağı ek bina yapılıyor. Pek çok sporcunun yetişmesinde büyük katkısı olan merkezin yeni binasında okçuluk ve fitness bölümleri yer alacak. Yapı, yaklaşık bin 155 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yeni inşa edilen ek binada 2 adet fitness salonu ve okçuluk atölyesi yer alacak.   FİTNESS VE OKÇULUK SALONU Proje kapsamında, çelik taşıyıcı sistemin tuğla duvarlar ile kaplanarak bölümler oluşturulması planlanıyor. Yapıda 218 metrekare ve 329 metrekare olmak üzere iki adet fitness salonu ve 55 metrekare okçuluk atölyesi yer alacak. Yapının içinde 73 metrekare yeme içme salonu, 50 metrekare bay- bayan giyinme odası, 10’ar metrekare 3 adet antrenör odası, bay-bayan wc ler, duşlar, sauna, güvenlik odası, teknik birimler, mutfak ve mescit bulunacak.   YAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİYOR Proje kapsamında, 6,8 ton çelik karkas için profil, 255 metreküp beton, fitness salonlarına yaklaşık 547 metrekare ahşap parke, 650 metrekare ısı yalıtım mantolama yapıldı. Zeminler için 510 metrekare seramik, duvarlar için 550 metrekare seramik, bin 150 metrekare şap, kolon kaplaması olarak dış cepheye 330 metrekare alüminyum kompoze kullanılacak. Yapının çatısında bin 450 metrekare sandviç panel, kapı ve pencerelere bin 850 kilogram alüminyum doğrama malzeme çalışması yapılıyor. Yapıda mantolama ve tesisat çalışmalarında sona geliniyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKASEM Sporcu Eğitim Merkezi yanında yapılan ek bina inşaatında sonra geliniyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEKASEM) yanına yeni spor bölümlerinin oluşturulacağı ek bina yapılıyor. Pek çok sporcunun yetişmesinde büyük katkısı olan merkezin yeni binasında okçuluk ve fitness bölümleri yer alacak. Yapı, yaklaşık bin 155 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yeni inşa edilen ek binada 2 adet fitness salonu ve okçuluk atölyesi yer alacak.

 

FİTNESS VE OKÇULUK SALONU

Proje kapsamında, çelik taşıyıcı sistemin tuğla duvarlar ile kaplanarak bölümler oluşturulması planlanıyor. Yapıda 218 metrekare ve 329 metrekare olmak üzere iki adet fitness salonu ve 55 metrekare okçuluk atölyesi yer alacak. Yapının içinde 73 metrekare yeme içme salonu, 50 metrekare bay- bayan giyinme odası, 10’ar metrekare 3 adet antrenör odası, bay-bayan wc ler, duşlar, sauna, güvenlik odası, teknik birimler, mutfak ve mescit bulunacak.

 

YAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİYOR

Proje kapsamında, 6,8 ton çelik karkas için profil, 255 metreküp beton, fitness salonlarına yaklaşık 547 metrekare ahşap parke, 650 metrekare ısı yalıtım mantolama yapıldı. Zeminler için 510 metrekare seramik, duvarlar için 550 metrekare seramik, bin 150 metrekare şap, kolon kaplaması olarak dış cepheye 330 metrekare alüminyum kompoze kullanılacak. Yapının çatısında bin 450 metrekare sandviç panel, kapı ve pencerelere bin 850 kilogram alüminyum doğrama malzeme çalışması yapılıyor. Yapıda mantolama ve tesisat çalışmalarında sona geliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.