RTÜK Başkanı Şahin, TİGAD heyetini Erzurum programı öncesi makamında ağırladı

Gündem 27.06.2021 - 01:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2577+ kez okundu.
 

RTÜK Başkanı Şahin, TİGAD heyetini Erzurum programı öncesi makamında ağırladı

RTÜK Başkanı Şahin: İnternet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazırız İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) heyeti, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin, kurum olarak internet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
RTÜK Başkanı Şahin: İnternet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazırız İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) heyeti, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin, kurum olarak internet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel başkanlığındaki heyet, RTÜK Başkanı Şahin’i ziyaret etti. Geçgel, TİGAD tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek “dijital medya” çalıştayına Şahin’i davet etti. Şahin, dijital medyanın önemine işaret ederek, çalıştaya RTÜK’ü temsilen katılım sağlayacaklarını ifade etti. Ziyarette birçok başlıkta değerlendirmelerde bulunuldu. TİGAD Başkanı Geçgel, dijital medya alanında çalışan internet gazetecilerinin sorunlarını dile getirdi. İnternet gazetecilerinin özlük haklarından denetimsiz haber sitelerine kadar birçok soruna işaret eden Geçgel, meslekî tecrübesi olmayan kişilerin açtığı haber sitelerinin, haberciliğin kalitesini düşürdüğünü vurguladı.   Şahin: RTÜK olarak internet gazetecilerine her türlü desteğe açığız Şahin de, internet gazetecilerinin yaşadığı sorunların çözümü için RTÜK olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Ayrıca, önümüzdeki aylarda TİGAD tarafından Ankara’da düzenlenecek internet gazeteciliği çalıştayına da katılacağı sözünü verdi. Ziyarette; TİGAD Genel Sekreteri Uğur Eskier, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Polat ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdem Yeşer yer aldı. ziyaretin ardından Şahin, heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.
RTÜK Başkanı Şahin: İnternet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazırız İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) heyeti, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin, kurum olarak internet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

RTÜK Başkanı Şahin: İnternet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazırız
İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) heyeti, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin, kurum olarak internet gazetecilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel başkanlığındaki heyet, RTÜK Başkanı Şahin’i ziyaret etti. Geçgel, TİGAD tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek “dijital medya” çalıştayına Şahin’i davet etti. Şahin, dijital medyanın önemine işaret ederek, çalıştaya RTÜK’ü temsilen katılım sağlayacaklarını ifade etti.


Ziyarette birçok başlıkta değerlendirmelerde bulunuldu. TİGAD Başkanı Geçgel, dijital medya alanında çalışan internet gazetecilerinin sorunlarını dile getirdi. İnternet gazetecilerinin özlük haklarından denetimsiz haber sitelerine kadar birçok soruna işaret eden Geçgel, meslekî tecrübesi olmayan kişilerin açtığı haber sitelerinin, haberciliğin kalitesini düşürdüğünü vurguladı.

 


Şahin: RTÜK olarak internet gazetecilerine her türlü desteğe açığız


Şahin de, internet gazetecilerinin yaşadığı sorunların çözümü için RTÜK olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Ayrıca, önümüzdeki aylarda TİGAD tarafından Ankara’da düzenlenecek internet gazeteciliği çalıştayına da katılacağı sözünü verdi.


Ziyarette; TİGAD Genel Sekreteri Uğur Eskier, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Polat ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdem Yeşer yer aldı. ziyaretin ardından Şahin, heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.