Radyo Programcısı Sunucu Elif Ekiz Gebze FM'de Elif Ekiz

Özel Haber 11.12.2020 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 6057+ kez okundu.
 

Radyo Programcısı Sunucu Elif Ekiz Gebze FM'de Elif Ekiz

Elif Ekiz ''Karadeniz Müzikleri ile Gebze FM'de Yayın hayatına başlıyor''.
   Mavi Karadeniz Tv’de uzun yıllar Sunuculuk Yapan Elif Ekiz Şimdide bölgenin en çok dinlenen Radyo istasyonu Gebze Fm’de yayına başlıyor.   Özellikle Karadeniz’de bir çok festivalde sunuculuk yapan,  Elif Ekiz  Gebze FM’de Cumartesi ve Pazar günleri Sabah 08:00 ile Öğlen 12:00 Arası Elif ile Karadeniz Rüzgarı Proğramı ile Özellikle Karadeniz Müziği sevenleri ile birlikte olacak.
Elif Ekiz ''Karadeniz Müzikleri ile Gebze FM'de Yayın hayatına başlıyor''.

 

 Mavi Karadeniz Tv’de uzun yıllar Sunuculuk Yapan Elif Ekiz Şimdide bölgenin en çok dinlenen Radyo istasyonu Gebze Fm’de yayına başlıyor.

 

Özellikle Karadeniz’de bir çok festivalde sunuculuk yapan,  Elif Ekiz  Gebze FM’de Cumartesi ve Pazar günleri Sabah 08:00 ile Öğlen 12:00 Arası Elif ile Karadeniz Rüzgarı Proğramı ile Özellikle Karadeniz Müziği sevenleri ile birlikte olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.