Özkan Sarıtoprak Darıca chp haber meclis

Darıca 15.02.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2540+ kez okundu.
 

Özkan Sarıtoprak Darıca chp haber meclis

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını diledi. Esnaf, sorunlarını Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a anlattıklarını ancak dertlerine çözüm üretemediğini söyledi.
Darıca’da CHP’li meclis üyeleri esnafın derdine çare olacak Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını diledi.   Esnaf, sorunlarını Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a anlattıklarını ancak dertlerine çözüm üretemediğini söyledi.   Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede İstasyon Caddesi esnafı, Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısında yer alan kavşağa yapılan trafik ışıklandırmasının yanlış olduğunu ve burada trafik oluştuğunu dile getirdi. Sarıtoprak’a derdini anlatan esnaf, bir diğer sorunlarının da cadde üzerinde müşterilerinin park yapacak bir yer bulamaması olduğunu söyledi. İstasyon Caddesi esnafı sorunlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a anlattıklarını ancak dertlerine çare bulamadıklarını anlattı. Esnaflar, İstasyon Caddesi’ndeki trafiğin bir diğer sebebinin ise Cuma günleri kurulan semt pazar olduğunu, pazarın aşağı sokağa taşınarak buradaki trafiğin bir nebze de olsa rahatlayacağını dile getirdi.     MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİZ     Esnafın sorunlarını dinleyen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Bizler göreve geldiğimizden beri Darıca esnafı için çalıştık, çabaladık. 31 Mart 2019’dan bu yana Darıca’nın birçok sorununu çözdük.   Vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını gerekli birimlere ileterek sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için elimizden geleni yaptık. Burada hayata geçirilen yanlış kavşak ve ışıklandırma uygulamasını önce Darıca Belediyesi ile daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile paylaşacağız. Burada gerçekleşen yanlış kavşak uygulamasından sadece siz esnafımız değil, minibüs şoförlerimiz de rahatsız.     Bu konuyu mümkün olan en kısa zamanda alternatif fikirler üreterek çözüme kavuşturmak için yetkili birimlerle görüşecek, mart ayı belediye meclis toplantımızda da gündeme getireceğiz. İstasyon Caddesi’nde yaşanan park sorunu için de en azından tek taraflı parka açılması için gerekli girişimlerimizi başlatacağız” diye konuştu.
Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını diledi. Esnaf, sorunlarını Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a anlattıklarını ancak dertlerine çözüm üretemediğini söyledi.

Darıca’da CHP’li meclis üyeleri esnafın derdine çare olacak

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını diledi.

 

Esnaf, sorunlarını Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a anlattıklarını ancak dertlerine çözüm üretemediğini söyledi.

 

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ve beraberindeki meclis üyeleri İstasyon Caddesi üzerindeki esnaf ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede İstasyon Caddesi esnafı, Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısında yer alan kavşağa yapılan trafik ışıklandırmasının yanlış olduğunu ve burada trafik oluştuğunu dile getirdi. Sarıtoprak’a derdini anlatan esnaf, bir diğer sorunlarının da cadde üzerinde müşterilerinin park yapacak bir yer bulamaması olduğunu söyledi. İstasyon Caddesi esnafı sorunlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a anlattıklarını ancak dertlerine çare bulamadıklarını anlattı. Esnaflar, İstasyon Caddesi’ndeki trafiğin bir diğer sebebinin ise Cuma günleri kurulan semt pazar olduğunu, pazarın aşağı sokağa taşınarak buradaki trafiğin bir nebze de olsa rahatlayacağını dile getirdi.

 

 

MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİZ

 

 

Esnafın sorunlarını dinleyen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Bizler göreve geldiğimizden beri Darıca esnafı için çalıştık, çabaladık. 31 Mart 2019’dan bu yana Darıca’nın birçok sorununu çözdük.

 

Vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını gerekli birimlere ileterek sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için elimizden geleni yaptık. Burada hayata geçirilen yanlış kavşak ve ışıklandırma uygulamasını önce Darıca Belediyesi ile daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile paylaşacağız. Burada gerçekleşen yanlış kavşak uygulamasından sadece siz esnafımız değil, minibüs şoförlerimiz de rahatsız.

 

 

Bu konuyu mümkün olan en kısa zamanda alternatif fikirler üreterek çözüme kavuşturmak için yetkili birimlerle görüşecek, mart ayı belediye meclis toplantımızda da gündeme getireceğiz. İstasyon Caddesi’nde yaşanan park sorunu için de en azından tek taraflı parka açılması için gerekli girişimlerimizi başlatacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.