Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji JAPAN FEST 2021 etkinliğine katıldı.

Eğitim 17.08.2021 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3189+ kez okundu.
 

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji JAPAN FEST 2021 etkinliğine katıldı.

Pendik Belediyesi ve Japon Otomobilciler Derneği iş birliği ile düzenlenen "JAPAN FEST 2021" etkinliğine katılıdı.
Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji  yaptığı açıklamada: 15 Ağustos'ta Pendik Sahil Pazar Alanında gerçekleşen festivale okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Gamze ÇALIŞKAN ve Motorlu Araçlar Teknolojisi sınıfının öğrencileri olarak katılım sağladık. Etkinlikte yer alan otomobil sergisi, drift, sahne gösterileri ve konserlerle öğrencilerimiz hem öğrenirken hem de keyifli zamanlar geçirmiş oldu. Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji olarak; günden güne ilerleyen teknolojiye yakın temasta bulunan, görerek ve deneyimleyerek öğrenen, her daim kendini geliştirmeye odaklı öğrenciler yetiştirmeyi önemsiyor, bunun için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz.
Pendik Belediyesi ve Japon Otomobilciler Derneği iş birliği ile düzenlenen "JAPAN FEST 2021" etkinliğine katılıdı.

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji  yaptığı açıklamada:

15 Ağustos'ta Pendik Sahil Pazar Alanında gerçekleşen festivale okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Gamze ÇALIŞKAN ve Motorlu Araçlar Teknolojisi sınıfının öğrencileri olarak katılım sağladık. Etkinlikte yer alan otomobil sergisi, drift, sahne gösterileri ve konserlerle öğrencilerimiz hem öğrenirken hem de keyifli zamanlar geçirmiş oldu.

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji olarak; günden güne ilerleyen teknolojiye yakın temasta bulunan, görerek ve deneyimleyerek öğrenen, her daim kendini geliştirmeye odaklı öğrenciler yetiştirmeyi önemsiyor, bunun için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.