Nijeryalı İş İnsanları Gebze'de temaslarda bulundu.

Ekonomi 07.09.2021 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3494+ kez okundu.
 

Nijeryalı İş İnsanları Gebze'de temaslarda bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) liderliğinde toplanan Nijerya’lı İş insanlarından oluşan heyet Gebze ve Tuzla’da temaslarda bulundu.
Ziyaret kapsamında Nijerya'lı iş insanları, Türk iş insanları ve yerli yatırım hakkında sanayiciler ile ve Türkiye’deki sanayileşme süreci hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. MÜSİAD ve Beraberindeki Misafir heyet ile beraber:Gelişen sanayiye paralel olarak oluşabilecek çevre kirliliği ve kaynak tüketiminin önüne nasıl geçilebileceği hakkında sektörün önde gelen laboratuvar Hizmetleri firması Gebze merkezli Alka Çevre Laboratuvarlarına düzenlenen teknik gezi ile yatırımcısı Turgut Veyisoğlu’ndan sektör ve işleyiş hakkında bilgi aldılar.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) liderliğinde toplanan Nijerya’lı İş insanlarından oluşan heyet Gebze ve Tuzla’da temaslarda bulundu.



Ziyaret kapsamında Nijerya'lı iş insanları, Türk iş insanları ve yerli yatırım hakkında sanayiciler ile ve Türkiye’deki sanayileşme süreci hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.


MÜSİAD ve Beraberindeki Misafir heyet ile beraber:Gelişen sanayiye paralel olarak oluşabilecek çevre kirliliği ve kaynak tüketiminin önüne nasıl geçilebileceği hakkında sektörün önde gelen laboratuvar Hizmetleri firması Gebze merkezli Alka Çevre Laboratuvarlarına düzenlenen teknik gezi ile yatırımcısı Turgut Veyisoğlu’ndan sektör ve işleyiş hakkında bilgi aldılar.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.