Nazim Özen ve Yılmaz Uğurlu'dan Hürriyet mahallesinde yanan eve ziyaret

Özel Haber 28.05.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6878+ kez okundu.
 

Nazim Özen ve Yılmaz Uğurlu'dan Hürriyet mahallesinde yanan eve ziyaret

Çayırova Ülkü ocakları başkanı Nazim Özen ve Mhp Beylikbağı bölge önceki dönem başkanı Yılmaz Uğurlu geçtiğimiz 25 Mayıs günü Hürriyet Mahallesi'nde yanan evi ve mağdur aileyi ziyarette bulundular.
Çayırova Ülkü ocakları başkanı Nazim Özen ve Mhp Beylikbağı bölge önceki dönem başkanı Yılmaz Uğurlu geçtiğimiz 25 Mayıs günü Hürriyet Mahallesi'nde yanan evi ve mağdur aileyi  ziyarette bulundular. Başkan Nazim Özen ve Yılmaz Uğurlu beraberindeki heyet ile beraber Hürriyet mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangın ile kullanılamaz hale gelen evin sahiplerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, yangın ile ilgili bilgi aldılar. Özen, madur aile ile de yaptığı görüşmede her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını ve Gebze belediyesinin de söz vermiş olduğu maduğriyetin  bir ay içinde tamamlanması ile alakalı da bu konunun takipcisi olacaklarını bildirdi. Daha sonra ,Çayırova ülkü ocakları başkanı Nazim Özen Yılmaz Uğurlu  ve ekibi Çayırova mezarlığına geçerek Ülkücü Şehit Niyazi Şahin'nin kabri başında dua ederek; Şehidi yaad etiler. 
Çayırova Ülkü ocakları başkanı Nazim Özen ve Mhp Beylikbağı bölge önceki dönem başkanı Yılmaz Uğurlu geçtiğimiz 25 Mayıs günü Hürriyet Mahallesi'nde yanan evi ve mağdur aileyi ziyarette bulundular.

Çayırova Ülkü ocakları başkanı Nazim Özen ve Mhp Beylikbağı bölge önceki dönem başkanı Yılmaz Uğurlu geçtiğimiz 25 Mayıs günü Hürriyet Mahallesi'nde yanan evi ve mağdur aileyi  ziyarette bulundular.

Başkan Nazim Özen ve Yılmaz Uğurlu beraberindeki heyet ile beraber Hürriyet mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangın ile kullanılamaz hale gelen evin sahiplerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, yangın ile ilgili bilgi aldılar.

Özen, madur aile ile de yaptığı görüşmede her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını ve Gebze belediyesinin de söz vermiş olduğu maduğriyetin  bir ay içinde tamamlanması ile alakalı da bu konunun takipcisi olacaklarını bildirdi.

Daha sonra ,Çayırova ülkü ocakları başkanı Nazim Özen Yılmaz Uğurlu  ve ekibi Çayırova mezarlığına geçerek Ülkücü Şehit Niyazi Şahin'nin kabri başında dua ederek; Şehidi yaad etiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.