Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesajı Yayımladı.

Gündem 16.08.2021 - 10:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2682+ kez okundu.
 

Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesajı Yayımladı.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesajı Yayımladı.
Çiler mesajında: 17 Ağustos 1999 yılında, saat 03.02'de meydana gelen ve 45 saniye süren, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 7,4 büyüklüğündeki Marmara Depremi’nin üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen olayın acısı yüreğimizdeki ilk günkü tazeliğiyle yaşamaya devam ediyor.           Gebze Ticaret Odası olarak bizler yeni yetişen nesillerimize de bu bilinci kazandırma gayretiyle, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliğimiz ile ortaklaşa programlar ve seminerler düzenliyoruz. Dünyanın en aktif deprem kuşakları üzerinde bulunan ülkemizde, yaşanması muhtemel depremlerin engellenmesi mümkün değildir fakat, yıkıcı etkilerin en aza indirilmesi adına gerekli tedbir ve önlemlerin alınması hepimizin ortak amacıdır. Olası afet ve acil durumlar sonrasında paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak için halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak toplanabileceği güvenli alanların gerekliliğini her platformda vurguluyor, özellikle ülkemiz sanayisinin kalbi olan, büyük sanayi kuruluşları ve işletmeleri bünyesinde barındıran bölgemizde riskleri en aza indirmek ve ekonomik hayatın durmaması adına alınması gereken tedbirlerle birlikte tam donanımlı bir toplanma merkezi yapılması için gayretlerimizi sürdürüyoruz.              17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıldönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesajı Yayımladı.

Çiler mesajında: 17 Ağustos 1999 yılında, saat 03.02'de meydana gelen ve 45 saniye süren, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 7,4 büyüklüğündeki Marmara Depremi’nin üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen olayın acısı yüreğimizdeki ilk günkü tazeliğiyle yaşamaya devam ediyor.

 

        Gebze Ticaret Odası olarak bizler yeni yetişen nesillerimize de bu bilinci kazandırma gayretiyle, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliğimiz ile ortaklaşa programlar ve seminerler düzenliyoruz. Dünyanın en aktif deprem kuşakları üzerinde bulunan ülkemizde, yaşanması muhtemel depremlerin engellenmesi mümkün değildir fakat, yıkıcı etkilerin en aza indirilmesi adına gerekli tedbir ve önlemlerin alınması hepimizin ortak amacıdır. Olası afet ve acil durumlar sonrasında paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak için halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak toplanabileceği güvenli alanların gerekliliğini her platformda vurguluyor, özellikle ülkemiz sanayisinin kalbi olan, büyük sanayi kuruluşları ve işletmeleri bünyesinde barındıran bölgemizde riskleri en aza indirmek ve ekonomik hayatın durmaması adına alınması gereken tedbirlerle birlikte tam donanımlı bir toplanma merkezi yapılması için gayretlerimizi sürdürüyoruz.

 

           17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıldönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.