Muzaffer Bıyık kimdir Muzaffer Bıyık nereli Muzaffer Bıyık haberleri

Darıca 06.01.2021 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2482+ kez okundu.
 

Muzaffer Bıyık kimdir Muzaffer Bıyık nereli Muzaffer Bıyık haberleri

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz günlerde İSU'nun çalışmaları nedeniyle Darıca’da yaşanan 60 saatlik su kesintisinin kendilerinden kaynaklı olamadığını ifade ederek, “Yılbaşı arifesinde talihsiz bir olay yaşadık. Sularımız kesildi. İSU adına Darıca halkından ben özür dilerim.
DARICALILARDAN ÖZÜR DİLEDİ   Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz günlerde İSU'nun çalışmaları nedeniyle Darıca’da yaşanan 60 saatlik su kesintisinin kendilerinden kaynaklı olamadığını ifade ederek, “Yılbaşı arifesinde talihsiz bir olay yaşadık. Sularımız kesildi. İSU adına Darıca halkından ben özür dilerim. İSU saat 23.00’da suların geleceğini söylemişti.     Benim evime saat 21.00’da su geldi. Çok mutlu oldum ve vatandaşlarımıza 2 saate kadar tüm mahallelere su verileceğini duyurdum.   Ancak yaşanan teknik arıza nedeniyle sular tekrar kesildi. Bu tamamen planlamanın dışında ve teknik bir arıza. Vatandaşlarımız da haklı olarak tepki gösterdiler, yerden göğe kadar haklılar. Darıca bir daha su kesintisi yaşanmaması adına Sancaktepe’de 15 bin tonluk su deposu inşa ediyoruz. Bu çalışmamız ile inşallah Darıca’da bir daha sular kesilmeyecek. Darıcalılara bir daha böyle şeyler yaşatmayacağız” dedi. VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ BİZİ SEVİNDİRDİ 2020 yılında yapılan, devam eden ve 2021 yılında yapılacak projeleri anlatan Başkan Bıyık; “2020 yılında millet bahçesinin açılmasıyla beraber vatandaşlarımızın memnuniyeti bizi sevindirdi. Metro çalışması tüm istasyonlarda başladı.     Birçok sosyal tesisimizi yeniledik, yenilerini açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Pandemi dönemi öncesinde 300’ün üzerinde hizmete sunduğumuz İskoliye Sanat Akademisi’ne başvuru gelmişti. Ancak pandemiyle beraber uygulamada aksiyon alamadık.     Dijital kütüphane uygulamamızı devreye soktuk. Bayramoğlu Mahallesi’nde 6 dönümlük bir sağlık alanı vardı. Oraya toplum ruh sağlığı merkezi yapıyoruz.     Darıca’da kalıcı bir eserin daha 7 bin metrekare alanda temelini attık. Balçık köyünde mezarlık binamızı yaptık bitirdik. En önem verdiğimiz işlerden biri kentsel dönüşüm projesi. Vatandaş ile firmaları bir araya getirip koordine ediyoruz. 180 kişi burada mağdur. Darıca merkezde de kentsel dönüşümünü hazırladığımız plan tadilatları var.       Teknik ekibimiz buna önem veriyor. Şu an 350’ye yakın yapıda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Gönül buluşmaları sözü vermiştik, bunları da gerçekleştirdik. Koronavirüs mücadeleleri kapsamında kamuya ait bütün alanlarda ciddi çalışmalar gerçekleştirdik.     Günlük bin 800 kişiye kadar karantinada olan vatandaşlarımıza sıcak yemek hizmeti gerçekleştirdik. Uzaktan eğitime destek olmak amacı ile 260 aileye internet erişimi sağladık.” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz günlerde İSU'nun çalışmaları nedeniyle Darıca’da yaşanan 60 saatlik su kesintisinin kendilerinden kaynaklı olamadığını ifade ederek, “Yılbaşı arifesinde talihsiz bir olay yaşadık. Sularımız kesildi. İSU adına Darıca halkından ben özür dilerim.

DARICALILARDAN ÖZÜR DİLEDİ

 



Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz günlerde İSU'nun çalışmaları nedeniyle Darıca’da yaşanan 60 saatlik su kesintisinin kendilerinden kaynaklı olamadığını ifade ederek, “Yılbaşı arifesinde talihsiz bir olay yaşadık.

Sularımız kesildi.

İSU adına Darıca halkından ben özür dilerim.

İSU saat 23.00’da suların geleceğini söylemişti.

 

 

Benim evime saat 21.00’da su geldi. Çok mutlu oldum ve vatandaşlarımıza 2 saate kadar tüm mahallelere su verileceğini duyurdum.

 

Ancak yaşanan teknik arıza nedeniyle sular tekrar kesildi. Bu tamamen planlamanın dışında ve teknik bir arıza. Vatandaşlarımız da haklı olarak tepki gösterdiler, yerden göğe kadar haklılar. Darıca bir daha su kesintisi yaşanmaması adına Sancaktepe’de 15 bin tonluk su deposu inşa ediyoruz. Bu çalışmamız ile inşallah Darıca’da bir daha sular kesilmeyecek. Darıcalılara bir daha böyle şeyler yaşatmayacağız” dedi.



VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ BİZİ SEVİNDİRDİ



2020 yılında yapılan, devam eden ve 2021 yılında yapılacak projeleri anlatan Başkan Bıyık; “2020 yılında millet bahçesinin açılmasıyla beraber vatandaşlarımızın memnuniyeti bizi sevindirdi. Metro çalışması tüm istasyonlarda başladı.

 

 

Birçok sosyal tesisimizi yeniledik, yenilerini açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Pandemi dönemi öncesinde 300’ün üzerinde hizmete sunduğumuz İskoliye Sanat Akademisi’ne başvuru gelmişti. Ancak pandemiyle beraber uygulamada aksiyon alamadık.

 

 

Dijital kütüphane uygulamamızı devreye soktuk. Bayramoğlu Mahallesi’nde 6 dönümlük bir sağlık alanı vardı. Oraya toplum ruh sağlığı merkezi yapıyoruz.

 

 

Darıca’da kalıcı bir eserin daha 7 bin metrekare alanda temelini attık. Balçık köyünde mezarlık binamızı yaptık bitirdik. En önem verdiğimiz işlerden biri kentsel dönüşüm projesi. Vatandaş ile firmaları bir araya getirip koordine ediyoruz. 180 kişi burada mağdur. Darıca merkezde de kentsel dönüşümünü hazırladığımız plan tadilatları var.

 

 

 

Teknik ekibimiz buna önem veriyor. Şu an 350’ye yakın yapıda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Gönül buluşmaları sözü vermiştik, bunları da gerçekleştirdik. Koronavirüs mücadeleleri kapsamında kamuya ait bütün alanlarda ciddi çalışmalar gerçekleştirdik.

 

 

Günlük bin 800 kişiye kadar karantinada olan vatandaşlarımıza sıcak yemek hizmeti gerçekleştirdik. Uzaktan eğitime destek olmak amacı ile 260 aileye internet erişimi sağladık.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.