MUSTAFA TUREL: ÇANAKALE ZAFERİ TARİFİ OLMAYAN ZAFER!

Gündem 17.03.2021 - 22:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3388+ kez okundu.
 

MUSTAFA TUREL: ÇANAKALE ZAFERİ TARİFİ OLMAYAN ZAFER!

Türel; Çanakkale Zaferindeki birlik duygusunu her alanda inşa etmemiz gerekiyor.
 18 mart 1915 de Çanakkalede her anlamda tarifi olmayan bir zafer kazanıldı.   Bu zafer  aziz milletimizin  inancı, mücadelesi ve birlikteliği ile ortaya çıkmıştır. Bu aziz millet tüm dünyaya bir mesaj vermiştir. Bu mesaj; bu topraklarda bedel  ödesenizde, hiç  bir zaman hakimiyet kurulamayacağını ortaya konulmasıdır.    106. yılını kutlayacağımız bu kutlu zaferde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm cihan şunu bilmelidir ki bizler inancımızın verdiği  kuvvetle hiçbir zaman esir olmayacağız.dedi
Türel; Çanakkale Zaferindeki birlik duygusunu her alanda inşa etmemiz gerekiyor.

 18 mart 1915 de Çanakkalede her anlamda tarifi olmayan bir zafer kazanıldı.

 

Bu zafer  aziz milletimizin  inancı, mücadelesi ve birlikteliği ile ortaya çıkmıştır. Bu aziz millet tüm dünyaya bir mesaj vermiştir. Bu mesaj; bu topraklarda bedel  ödesenizde, hiç  bir zaman hakimiyet kurulamayacağını ortaya konulmasıdır.

   106. yılını kutlayacağımız bu kutlu zaferde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm cihan şunu bilmelidir ki bizler inancımızın verdiği  kuvvetle hiçbir zaman esir olmayacağız.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.