Mustafa Güven'e Yalova'dan Ziyaret!

Özel Haber 02.03.2021 - 23:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6175+ kez okundu.
 

Mustafa Güven'e Yalova'dan Ziyaret!

Yalova profesyonel halı yıkamacılar derneği Başkanı Mehmet Kulaber bir dizi inceleme ve Yalova'da Halı yıkamacılar kooperatifi kurmak için Merkezi Gebze Beylikbağında bulunan; SS Kocaeli Temizlik Kooperatifini ve Başkanı Mustafa Güven'i Kooperatif merkezinde ziyaret etti.
Yalova profesyonel halı yıkamacılar derneği Başkanı Mehmet Kulaber  bir dizi inceleme ve Yalova'da Halı yıkamacılar  kooperatifi kurmak için Merkezi Gebze Beylikbağında bulunan; SS Kocaeli Temizlik Kooperatifini ve Başkanı Mustafa Güven'i Kooperatif merkezinde ziyaret etti.   MEHMET KULABER: TESİS ÖRNEK BİR TESİS OLMUŞ    Türkiye,nin ilk sosyal temizlik kooperatifi ve Halı yıkama fabrikası  olan SS Kocaeli Temizlik Kooperatifi gezen Mehmet Kulaber: ''tesisin örnek bir tesis olduğunu, ve bu konuyla alakalı  ilerleyen  günlerde SS Kocaeli Temizlik Kooperatif  başkanı Mustafa Güven  ile ortak bir toplantı gerçekleştirerek Yalovada kuracağımız proje üzerinde ortak bir çalışma gerçekleştirmek ve Yalovalı meslektaşlarımızın halı yıkama alaında kalitesini ve standarlarını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.     MUSTAFA GÜVEN: MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ!   Mustafa Güven ise: Yalovalı meslektaşlarımıza her konuda destek olmaktan onur duyacaklarını bu konuda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.    
Yalova profesyonel halı yıkamacılar derneği Başkanı Mehmet Kulaber bir dizi inceleme ve Yalova'da Halı yıkamacılar kooperatifi kurmak için Merkezi Gebze Beylikbağında bulunan; SS Kocaeli Temizlik Kooperatifini ve Başkanı Mustafa Güven'i Kooperatif merkezinde ziyaret etti.

Yalova profesyonel halı yıkamacılar derneği Başkanı Mehmet Kulaber  bir dizi inceleme ve Yalova'da Halı yıkamacılar  kooperatifi kurmak için Merkezi Gebze Beylikbağında bulunan; SS Kocaeli Temizlik Kooperatifini ve Başkanı Mustafa Güven'i Kooperatif merkezinde ziyaret etti.

 

MEHMET KULABER: TESİS ÖRNEK BİR TESİS OLMUŞ

 

 Türkiye,nin ilk sosyal temizlik kooperatifi ve Halı yıkama fabrikası  olan SS Kocaeli Temizlik Kooperatifi gezen Mehmet Kulaber: ''tesisin örnek bir tesis olduğunu, ve bu konuyla alakalı  ilerleyen  günlerde SS Kocaeli Temizlik Kooperatif  başkanı Mustafa Güven  ile ortak bir toplantı gerçekleştirerek Yalovada kuracağımız proje üzerinde ortak bir çalışma gerçekleştirmek ve Yalovalı meslektaşlarımızın halı yıkama alaında kalitesini ve standarlarını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

 

MUSTAFA GÜVEN: MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ!

 

Mustafa Güven ise: Yalovalı meslektaşlarımıza her konuda destek olmaktan onur duyacaklarını bu konuda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.