MÜSİAD Gebze'de bir ilki gerçekleştirecek!

Ekonomi 19.06.2021 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3206+ kez okundu.
 

MÜSİAD Gebze'de bir ilki gerçekleştirecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) ülkeleri katılımıyla Kocaeli Gebze'de Diplomasi ve Gurme buluşması düzenleyecek.
MÜSİAD, KEİ ÜLKELERİ KATILIMIYLA DİPLOMASİ VE GURME BULUŞMASI DÜZENLİYOR Başkanlığını Serkan Beyaz'ın yaptığı MÜSİAD Gebze şubesi sabah kahvaltısında Gebze basını ile bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan Serkan Beyaz :''22 Haziran 2021 tarihinde MÜSİAD Gebze ev sahipliğinde düzenlenecek MÜSİAD Diplomasi ve Gurme buluşması ile Türkiye ile KEİ Ülkelerinin arasındaki ilişkileri iyileştirilmeyi ve uluslararası ticaret diplomasisi faaliyetlerini arttırmayı, şehirlerin markalaşmasını ve gastronomi turizmini teşvik etmesi hedefleniyor'' dedi. Beyaz Konuşmasının devamnda: 11 KEİ üyesi ülkenin ( Azerbaycan, Kuzey Makedonya, Gürcistan, Moldova, Rusya Federasyonu, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan) İstanbul Başkonsolosları ve Ticaret Ataşelerinin de yer alacağı etkinlikte, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ve MÜSİAD Genel Başkanı  Abdurrahman Kaan değerlendirmelerde bulunacak.   Toplantıda Ticaret Ataşelerinin temsil ettikleri ülkeler, iş ve yatırım fırsatları, avantajlı sektörler, ticareti geliştirme yolları, ihracat ve ithalat ürünleri, ticari sorunlara çözümler, vize ve seyahat prosedürleri gibi konularda sunumlar gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında başkonsoloslarla iş dünyası temsilcileri bir araya gelerek networking toplantıları gerçekleştirecek. Bu önemli toplantıların ana teması, ticaret hacimlerinin artması ve ticari faaliyetlerin yürütülmesi sırasında ortaya çıkan sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler üzerinde durulması olarak belirlendi''.dedi. Programa ilişkin açıklamalarda ; MÜSİAD Gebze Şube başkanı Serkan BEYAZ, program kapsamında katılımcıların Türkiye Bilişim Vadisi ve Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nu ziyaret edeceklerini ve temaslarda bulunacağını ifade etti.   ''Program kapsamında katılımcılar Türkiye Bilişim Vadisi'nde bulunan yüksek teknoloji firmalarının yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirecek. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nun da yer alacağı ziyaretlerde 2023'te üretilecek Türk Otomobilleri hakkında bilgi alınacak. Türkiye Bilişim Vadisi turunun ardından Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaret yapılacak. Günün sonunda ise katılımcılara verilecek özel bir akşam yemeği ile toplantı sona erecek. Özel eğitimli Türk Aşçılar, Türk Mutfak Sanatları ve Gastronomi Turizmine yönelik sunumlar gerçekleştirecek.''dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) ülkeleri katılımıyla Kocaeli Gebze'de Diplomasi ve Gurme buluşması düzenleyecek.

MÜSİAD, KEİ ÜLKELERİ KATILIMIYLA DİPLOMASİ VE GURME BULUŞMASI DÜZENLİYOR

Başkanlığını Serkan Beyaz'ın yaptığı MÜSİAD Gebze şubesi sabah kahvaltısında Gebze basını ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Serkan Beyaz :''22 Haziran 2021 tarihinde MÜSİAD Gebze ev sahipliğinde düzenlenecek MÜSİAD Diplomasi ve Gurme buluşması ile Türkiye ile KEİ Ülkelerinin arasındaki ilişkileri iyileştirilmeyi ve uluslararası ticaret diplomasisi faaliyetlerini arttırmayı, şehirlerin markalaşmasını ve gastronomi turizmini teşvik etmesi hedefleniyor'' dedi.


Beyaz Konuşmasının devamnda: 11 KEİ üyesi ülkenin ( Azerbaycan, Kuzey Makedonya, Gürcistan, Moldova, Rusya Federasyonu, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Yunanistan) İstanbul Başkonsolosları ve Ticaret Ataşelerinin de yer alacağı etkinlikte, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ve MÜSİAD Genel Başkanı  Abdurrahman Kaan değerlendirmelerde bulunacak.

 


Toplantıda Ticaret Ataşelerinin temsil ettikleri ülkeler, iş ve yatırım fırsatları, avantajlı sektörler, ticareti geliştirme yolları, ihracat ve ithalat ürünleri, ticari sorunlara çözümler, vize ve seyahat prosedürleri gibi konularda sunumlar gerçekleştirecek.


Etkinlik kapsamında başkonsoloslarla iş dünyası temsilcileri bir araya gelerek networking toplantıları gerçekleştirecek. Bu önemli toplantıların ana teması, ticaret hacimlerinin artması ve ticari faaliyetlerin yürütülmesi sırasında ortaya çıkan sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler üzerinde durulması olarak belirlendi''.dedi.


Programa ilişkin açıklamalarda ; MÜSİAD Gebze Şube başkanı Serkan BEYAZ, program kapsamında katılımcıların Türkiye Bilişim Vadisi ve Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nu ziyaret edeceklerini ve temaslarda bulunacağını ifade etti.
 


''Program kapsamında katılımcılar Türkiye Bilişim Vadisi'nde bulunan yüksek teknoloji firmalarının yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirecek.


Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nun da yer alacağı ziyaretlerde 2023'te üretilecek Türk Otomobilleri hakkında bilgi alınacak.


Türkiye Bilişim Vadisi turunun ardından Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaret yapılacak.
Günün sonunda ise katılımcılara verilecek özel bir akşam yemeği ile toplantı sona erecek. Özel eğitimli Türk Aşçılar, Türk Mutfak Sanatları ve Gastronomi Turizmine yönelik sunumlar gerçekleştirecek.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.