MHP Gebze'de Bülent Özdemir A takımını açıkladı

Siyaset 20.08.2021 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2681+ kez okundu.
 

MHP Gebze'de Bülent Özdemir A takımını açıkladı

MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir Beraber yol yürüyeceği isimleri açıkladı.
Buna göre Gebze MHP ilçe başkanığına getirilen Bülent Özdemir yeni yönetim kurulu listesini çıkladı. Özdemir yaptığı açıklamada: '' Sayın il başkanımızın Yunus emre kurt beyin isteği ve Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe Başkanı olarak yönetim listem ile atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Allah yar ve yardımcımız olsun.'' Dedi. İşte Listede adı geçen isimler.
MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir Beraber yol yürüyeceği isimleri açıkladı.

Buna göre Gebze MHP ilçe başkanığına getirilen Bülent Özdemir yeni yönetim kurulu listesini çıkladı.

Özdemir yaptığı açıklamada:

'' Sayın il başkanımızın Yunus emre kurt beyin isteği ve Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe Başkanı olarak yönetim listem ile atanmış bulunmaktayım.
İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum.
Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.'' Dedi.

İşte Listede adı geçen isimler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.