Metin Oktay Stadında gerçekleşen Kıraç konseri dün gece Gebze'yi salladı

Kültür ve Sanat 30.08.2021 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3033+ kez okundu.
 

Metin Oktay Stadında gerçekleşen Kıraç konseri dün gece Gebze'yi salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Gebze Metin Oktay Futbol Sahasında düzenlenen konserde Türk Rock Müziğinin sevilen sanatçısı Kıraç, Gebzelilere unutulmaz dakikalar yaşattı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına bir gün önceden başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bayram etkinlikleri kapsamında Türk Rock Müziğinin sevilen sanatçısı Kıraç’ı Gebzeliler ile buluşturdu. Metin Oktay Futbol Sahasında gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Kıraç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.   SEVİLEN PARÇALARINI SESLENDİRDİ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni inşa edilen Metin Oktay Futbol Sahasında gerçekleşen konsere, Gebze’nin yanı sıra bölgedeki diğer ilçelerden de vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Konserdeki tüm vatandaşların Zafer Bayramını tebrik eden Kıraç, sevenlerine birçok seçkin eserlerini seslendirdi.   BAŞKAN BÜYÜKAKIN, KIRAÇ’A TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ Yoğun bir coşkunun yaşandığı konsere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katıldı. Konserde sahneye çıkarak vatandaşlara hitap eden Başkan Büyükakın, vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle andığını ifade ederek herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Büyükakın sanatçı Kıraç’a günün anısına Türk Bayrağı hediye etti.  
30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Gebze Metin Oktay Futbol Sahasında düzenlenen konserde Türk Rock Müziğinin sevilen sanatçısı Kıraç, Gebzelilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına bir gün önceden başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bayram etkinlikleri kapsamında Türk Rock Müziğinin sevilen sanatçısı Kıraç’ı Gebzeliler ile buluşturdu. Metin Oktay Futbol Sahasında gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Kıraç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 

SEVİLEN PARÇALARINI SESLENDİRDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni inşa edilen Metin Oktay Futbol Sahasında gerçekleşen konsere, Gebze’nin yanı sıra bölgedeki diğer ilçelerden de vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Konserdeki tüm vatandaşların Zafer Bayramını tebrik eden Kıraç, sevenlerine birçok seçkin eserlerini seslendirdi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, KIRAÇ’A TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Yoğun bir coşkunun yaşandığı konsere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katıldı. Konserde sahneye çıkarak vatandaşlara hitap eden Başkan Büyükakın, vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle andığını ifade ederek herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Büyükakın sanatçı Kıraç’a günün anısına Türk Bayrağı hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.