MEHMET ELMAS'LA GÜVEN TAZELEYEREK YOLA DEVAM DEDİ

Gündem 27.03.2021 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2098+ kez okundu.
 

MEHMET ELMAS'LA GÜVEN TAZELEYEREK YOLA DEVAM DEDİ

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu bugün 10:30-12:00 arası Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür merkezinde 156 delegenin 84 katılımı ile gerçekleşti.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu bugün 10:30-12:00 arası Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür merkezinde 156 delegenin 84 katılımı ile gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar ÇAKMAK'ında katılım sağladığı genel kurulda bir konuşma yaparak birlik beraberlik içerisinde bu tabloyu gördükçe daha mutlu oluyorum elimden geldiğince tüm hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum dedi.   Divan başkanlığını Erdal AYDIN başkan vekilliğini Oktay BAYHAN ve divan yazmanlığınıda Mehmet BALIK'ın yaptığı genel kurulda açılış yoklamanın ardından Mehmet ELMAS sahne alarak kurulda bulunan delegeleri selamladı. Ardından genel kurul faaliyet ve hesap cetvellerinin ibrasına geçildi. ELMAS hedefimiz bu topluma bir kalıcı eser bırakmak hep birlikte başaracağız inşaallah her şeyi şeffaf ve hesap verilebilirlik içerisinde kucaklayarak yapacağız ortak akılla yapacağız bunun için tüzüğümüze maddeler ekleyip kurumsal yapımızı daha da güçlendirme hedefindeyiz.     Bana tekrar bu görevi layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum dedi. Ardından Mehmet ELMAS faaliyet ve genel hesaplarla ilgili kurul üyelerine bilgiler verdi. Oy çokluğu ile onaylandı. Ardından tüzüğe eklenecek maddelere geçildi.  Divana sunulan önergede:  1- 2 Dönem üst üste seçilen başkanın tekrar aday olmaması  2- Göreve gelecek yönetimin aldığı gayri menkul taşınmazların genel kurul kararı olmadan satılamaması.  3-İl genelinde 12 ilçeye temsilci ve en az 5 kişilik yönetim oluşturmaları imkanı. 4- İstişare heyeti kurulması ve aynı zamanda asıl yönetime geçişlerin olabilmesi. oylamaya sunularak kabul edildi. Bir diğer madde yönetim ve denetim asıl yedek üyelerinin seçimine gidildi.  Mehmet ELMAS başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna şu isimler seçildi.   YÖNETİM  ASIL     GÖREVİ 1 MEHMET ELMAS  2 ERDAL AYDIN          3 ADNAN TEMUR           4 BİLAL KIR                 5 HALİL ŞAGAR             6 HALİT SARI                 7 İBRAHİM ŞEREFOĞLU  8 KAYA KARAMAN          9 KENAN CAN                 10 OLGUN KANDEMİR        11 ŞENOL ÇOLAK        12 KERAMETTİN ÇAVDAR  13 NECMİ CEYLAN         14 AHMET ASLAN            15 DERYA TOZOĞLU KARSON   16 SELAMİ EDE                    17 NİYAZİ ŞAGAR             18 TURAN KUL                   19 BAYRAM KORKUTACAK      YEDEK ÜYELER   1 ERKAN ATMACA     2 ASLAN KUDU   3 İSMAİL AK              4 ABDURRAHMAN ÖZTÜR   5 KENAN CÖMERT            6 FATİH DÖNMEZ         7 HÜSEYİN ACAR         8 AYHAN CEYLAN            9 MUSTAFA DEMİR      10 NAMİ ZIVALI   11 HAMDİ BAYRAM  12 ENGİN ERSOY   13 MUSTAFA ŞAGAR 14 SELAHATTİN ŞÜKÜR 15 MUSTAFA İMAT        16 SAKİN CINDIK           17 ASLAN YELEK                18 FATMA AKTAŞ  19 NURAY KÜFÜDÜR  DENETLEME  ASİL   1 LEYLA BÜYÜK          2 RECEP DEMİR           3 İBRAHİM DÖNER       DENETLEME YEDEK   1 TALİP ŞEKER                2 MUSTAFA AYDIN             3 LÜTFİ CINDIK                  
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu bugün 10:30-12:00 arası Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür merkezinde 156 delegenin 84 katılımı ile gerçekleşti.


Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu bugün 10:30-12:00 arası Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür merkezinde 156 delegenin 84 katılımı ile gerçekleşti.


Kocaeli Büyükşehir Başkan vekili Yaşar ÇAKMAK'ında katılım sağladığı genel kurulda bir konuşma yaparak birlik beraberlik içerisinde bu tabloyu gördükçe daha mutlu oluyorum elimden geldiğince tüm hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum dedi.

 


Divan başkanlığını Erdal AYDIN başkan vekilliğini Oktay BAYHAN ve divan yazmanlığınıda Mehmet BALIK'ın yaptığı genel kurulda açılış yoklamanın ardından Mehmet ELMAS sahne alarak kurulda bulunan delegeleri selamladı. Ardından genel kurul faaliyet ve hesap cetvellerinin ibrasına geçildi. ELMAS hedefimiz bu topluma bir kalıcı eser bırakmak hep birlikte başaracağız inşaallah her şeyi şeffaf ve hesap verilebilirlik içerisinde kucaklayarak yapacağız ortak akılla yapacağız bunun için tüzüğümüze maddeler ekleyip kurumsal yapımızı daha da güçlendirme hedefindeyiz.

 

 

Bana tekrar bu görevi layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum dedi. Ardından Mehmet ELMAS faaliyet ve genel hesaplarla ilgili kurul üyelerine bilgiler verdi. Oy çokluğu ile onaylandı. Ardından tüzüğe eklenecek maddelere geçildi. 
Divana sunulan önergede: 
1- 2 Dönem üst üste seçilen başkanın tekrar aday olmaması 
2- Göreve gelecek yönetimin aldığı gayri menkul taşınmazların genel kurul kararı olmadan satılamaması. 
3-İl genelinde 12 ilçeye temsilci ve en az 5 kişilik yönetim oluşturmaları imkanı.
4- İstişare heyeti kurulması ve aynı zamanda asıl yönetime geçişlerin olabilmesi.
oylamaya sunularak kabul edildi.
Bir diğer madde yönetim ve denetim asıl yedek üyelerinin seçimine gidildi. 
Mehmet ELMAS başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna şu isimler seçildi.
  YÖNETİM  ASIL     GÖREVİ

1 MEHMET ELMAS 

2 ERDAL AYDIN         

3 ADNAN TEMUR          
4 BİLAL KIR                
5 HALİL ŞAGAR            
6 HALİT SARI                
7 İBRAHİM ŞEREFOĞLU 
8 KAYA KARAMAN         
9 KENAN CAN                
10 OLGUN KANDEMİR       
11 ŞENOL ÇOLAK       
12 KERAMETTİN ÇAVDAR 
13 NECMİ CEYLAN        
14 AHMET ASLAN           
15 DERYA TOZOĞLU KARSON  
16 SELAMİ EDE                   
17 NİYAZİ ŞAGAR            
18 TURAN KUL                  
19 BAYRAM KORKUTACAK     
YEDEK ÜYELER  
1 ERKAN ATMACA    
2 ASLAN KUDU  
3 İSMAİL AK             
4 ABDURRAHMAN ÖZTÜR  
5 KENAN CÖMERT           
6 FATİH DÖNMEZ        
7 HÜSEYİN ACAR        
8 AYHAN CEYLAN           
9 MUSTAFA DEMİR     
10 NAMİ ZIVALI  
11 HAMDİ BAYRAM 
12 ENGİN ERSOY  
13 MUSTAFA ŞAGAR
14 SELAHATTİN ŞÜKÜR
15 MUSTAFA İMAT       
16 SAKİN CINDIK          
17 ASLAN YELEK               
18 FATMA AKTAŞ 
19 NURAY KÜFÜDÜR
 DENETLEME  ASİL  
1 LEYLA BÜYÜK         
2 RECEP DEMİR          
3 İBRAHİM DÖNER     
 DENETLEME YEDEK  
1 TALİP ŞEKER               
2 MUSTAFA AYDIN            
3 LÜTFİ CINDIK                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.