MEHMET ELLİBEŞ KONGREYİ SAVUNDU

Siyaset 25.03.2021 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2714+ kez okundu.
 

MEHMET ELLİBEŞ KONGREYİ SAVUNDU

Ellibeş, kongreyi değerlendirdi:“Kocaeli teşkilatı yine örnek oldu”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 7.Olağan Büyük Kongreyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kocaeli teşkilatı coşkusu, heyecanı, partisine ve liderine bağlılığı ile yine Türkiye’ye örnek oldu” dedi. TEŞKİLATI KUTLADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği 7.Olağan Büyük Kongreyi değerlendiren Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Güven ve İstikrar” olarak belirlenen temasıyla muhteşem bir genel kurulu daha geride bıraktık. Burada dikkat çekilmek istenen; 18 yıllık yatırım ve icraat dönemini adeta bir hazırlık olarak görüp, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış ve atılım dönemi geçmiş bir Türkiye’nin, küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerlemesidir. Milletimize hizmet etme yolunda ve inandığımız değerler ışığında yeni kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz.   AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne, milletimizin tamamını eşit şekilde temsil imkânı sağlayacak hizmet etme anlayışıyla çalışıyor. Bunu aynı zamanda bir bayrak yarışı olarak her kongrede yönetim kurullarını belirliyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde dün gerçekleştirdiğimiz, 7. Olağan Büyük Kongremiz ile bu bayrak yarışı kaldığı yerden devam ediyor. Kocaeli teşkilatı olarak yeni döneme de en iyi şekilde hazır olduğumuzu hem kendi kongrelerimizde, hem de genel merkez kadın, gençlik ve en son ana kademe kongremizde gösterdik. Kocaeli olarak, Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda Milletvekilimiz Emine Zeybek Hanımefendi’nin yerini korumasını önemsiyoruz. Bunun yanında Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi asil-yedek ayrımı yapmadan bu listenin yedek üyeleri arasında Davut Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz kardeşlerimizin de yer alması bizleri sevindirdi. Kocaeli teşkilatı partisine ve liderine güçlü şekilde bağlılığını her fırsatta gösteriyor. Bu sevgi bağının karşılığı olarak halen ilimizde merkezi yönetim desteğiyle 300’ün üzerinde proje devam ediyor. Binlerce yeni konut çalışması var. Yatırımlar bu pandemi sürecine rağmen devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bu kongreyi fırsata dönüştürerek bu yatırımlarla ilgili çalışmarın aksamadan devamı noktasında gerekli görüşmeleri yapma şansı da yakaladık. Kocaeli teşkilatlarının kendiyle övüneceği, gurur duyacağı ve her zaman hatırlayacağı bir genel kurulu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 7.Olağan Büyük Kongremizde delegelerin tamamının oyunu alarak bir kez daha Genel Başkanımız olarak seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la inandığımız yolda yürümeye ve 83 milyon vatandaşımıza büyük bir aşkla ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. Kocaeli’den Ankara’ya akın eden değerli teşkilatımıza da, başta kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kongremiz milletimize, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun. “dedi.
Ellibeş, kongreyi değerlendirdi:“Kocaeli teşkilatı yine örnek oldu”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 7.Olağan Büyük Kongreyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kocaeli teşkilatı coşkusu, heyecanı, partisine ve liderine bağlılığı ile yine Türkiye’ye örnek oldu” dedi.


TEŞKİLATI KUTLADI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği 7.Olağan Büyük Kongreyi değerlendiren Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Güven ve İstikrar” olarak belirlenen temasıyla muhteşem bir genel kurulu daha geride bıraktık. Burada dikkat çekilmek istenen; 18 yıllık yatırım ve icraat dönemini adeta bir hazırlık olarak görüp, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış ve atılım dönemi geçmiş bir Türkiye’nin, küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerlemesidir. Milletimize hizmet etme yolunda ve inandığımız değerler ışığında yeni kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz.

 


AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne, milletimizin tamamını eşit şekilde temsil imkânı sağlayacak hizmet etme anlayışıyla çalışıyor. Bunu aynı zamanda bir bayrak yarışı olarak her kongrede yönetim kurullarını belirliyor.


Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde dün gerçekleştirdiğimiz, 7. Olağan Büyük Kongremiz ile bu bayrak yarışı kaldığı yerden devam ediyor. Kocaeli teşkilatı olarak yeni döneme de en iyi şekilde hazır olduğumuzu hem kendi kongrelerimizde, hem de genel merkez kadın, gençlik ve en son ana kademe kongremizde gösterdik.


Kocaeli olarak, Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda Milletvekilimiz Emine Zeybek Hanımefendi’nin yerini korumasını önemsiyoruz. Bunun yanında Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi asil-yedek ayrımı yapmadan bu listenin yedek üyeleri arasında Davut Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz kardeşlerimizin de yer alması bizleri sevindirdi. Kocaeli teşkilatı partisine ve liderine güçlü şekilde bağlılığını her fırsatta gösteriyor.
Bu sevgi bağının karşılığı olarak halen ilimizde merkezi yönetim desteğiyle 300’ün üzerinde proje devam ediyor. Binlerce yeni konut çalışması var. Yatırımlar bu pandemi sürecine rağmen devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bu kongreyi fırsata dönüştürerek bu yatırımlarla ilgili çalışmarın aksamadan devamı noktasında gerekli görüşmeleri yapma şansı da yakaladık.


Kocaeli teşkilatlarının kendiyle övüneceği, gurur duyacağı ve her zaman hatırlayacağı bir genel kurulu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


7.Olağan Büyük Kongremizde delegelerin tamamının oyunu alarak bir kez daha Genel Başkanımız olarak seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la inandığımız yolda yürümeye ve 83 milyon vatandaşımıza büyük bir aşkla ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.
Kocaeli’den Ankara’ya akın eden değerli teşkilatımıza da, başta kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kongremiz milletimize, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.