MEHMET ELLİBEŞ:GENÇLERE GÜVENİYORUZ.

Siyaset 16.03.2021 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2670+ kez okundu.
 

MEHMET ELLİBEŞ:GENÇLERE GÜVENİYORUZ.

Ellibeş: “Her adımı gençler için atıyoruz, onlara güveniyoruz”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ankara’da katıldığı 6.Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nin ardından yaptığı açıklamada, “AK Parti olarak bugüne kadar yaptıklarımız öncelikle geleceğimiz olan gençler içindir. Biz gençlerimize güvenmeye devam edeceğiz” dedi.    KOCAELİ DAMGASINI VURDU   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti 6.Olağan Gençlik Kolları Kongresi’ne yine Kocaeli damgasını vurdu.     AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in birlikte yer aldığı kongrede Kocaeli’den giden genç teşkilat üyeleri üzerlerine giydikleri “Love Erdoğan” yazılı tişörtlerle dikkat çekti. Ayrıca kongre boyunca bitmek bilmeyen tezahüratları ve “Sen ilk göz ağrımsın, sen gençlik aşkımsın. Gençlik Sana minnettar”, “Kocaeli her zamanki yerinde”, “Yine Kocaeli”, “Maşallah Kocaeli” yazılı pankartlarıyla kongreye büyük coşku ve heyecan kattı.      BAŞKAN ELLİBEŞ GENÇLERİ TEBRİK ETTİ   AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini, her adımını geleceğin teminatı gençler için attığını hatırlatarak şunları söyledi: “AK Parti Kocaeli Gençliği, liderine olan sevdasını kongre boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle gösterdi.     Bu büyük coşku ve sevgiden dolayı başta İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir olmak üzere, kongreye katılan bütün gençlerimizi tek tek kutluyorum. Kongrede bayrağı devreden Ahmet Büyükgümüş’e hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’ı tebrik ediyorum. Türkiye’de gençliğe en çok değer veren partilerin başında AK Parti geliyor. Seçilme yaşının düşürülmesinden, her kademede gençlere tanınan kontenjanlara kadar bu farkı ortaya koyuyoruz.”   GENÇLERE GÜVENMEYE DEVAM EDECEĞİZ   “Türkiye ve dünya Pandemi nedeniyle büyük bir sınavdan geçerken, AK Parti olarak Türkiye’nin ve gençlerimizin geleceği için adımlar atmaya devam ediyoruz. En son Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Ekonomi Reformları da yatırım, üretim, istihdam ve ihracatımızın büyümesi başta olmak üzere ülkemizin geleceği düşünülerek atılmış adımlardır.     Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmesi amaçlanmaktadır. AK Parti 2002 yılından bugüne Türkiye'yi istikrar ve güven temelinde güçlendirmeyi hedeflemiş, vatandaşımızın refah seviyesini yükseltmek, gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına gerekli birçok adımı atmıştır. Türkiye güçlü ekonomisi ve sağlam üretim altyapısı ile geleceğe güvenle bakarken yine gençlerine güvenmeye devam edecektir”.
Ellibeş: “Her adımı gençler için atıyoruz, onlara güveniyoruz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ankara’da katıldığı 6.Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nin ardından yaptığı açıklamada, “AK Parti olarak bugüne kadar yaptıklarımız öncelikle geleceğimiz olan gençler içindir. Biz gençlerimize güvenmeye devam edeceğiz” dedi. 

 


KOCAELİ DAMGASINI VURDU

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti 6.Olağan Gençlik Kolları Kongresi’ne yine Kocaeli damgasını vurdu.

 

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in birlikte yer aldığı kongrede Kocaeli’den giden genç teşkilat üyeleri üzerlerine giydikleri “Love Erdoğan” yazılı tişörtlerle dikkat çekti. Ayrıca kongre boyunca bitmek bilmeyen tezahüratları ve “Sen ilk göz ağrımsın, sen gençlik aşkımsın. Gençlik Sana minnettar”, “Kocaeli her zamanki yerinde”, “Yine Kocaeli”, “Maşallah Kocaeli” yazılı pankartlarıyla kongreye büyük coşku ve heyecan kattı. 

 

 


BAŞKAN ELLİBEŞ GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

 


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini, her adımını geleceğin teminatı gençler için attığını hatırlatarak şunları söyledi: “AK Parti Kocaeli Gençliği, liderine olan sevdasını kongre boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle gösterdi.

 

 

Bu büyük coşku ve sevgiden dolayı başta İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir olmak üzere, kongreye katılan bütün gençlerimizi tek tek kutluyorum. Kongrede bayrağı devreden Ahmet Büyükgümüş’e hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’ı tebrik ediyorum. Türkiye’de gençliğe en çok değer veren partilerin başında AK Parti geliyor. Seçilme yaşının düşürülmesinden, her kademede gençlere tanınan kontenjanlara kadar bu farkı ortaya koyuyoruz.”

 


GENÇLERE GÜVENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 


“Türkiye ve dünya Pandemi nedeniyle büyük bir sınavdan geçerken, AK Parti olarak Türkiye’nin ve gençlerimizin geleceği için adımlar atmaya devam ediyoruz. En son Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Ekonomi Reformları da yatırım, üretim, istihdam ve ihracatımızın büyümesi başta olmak üzere ülkemizin geleceği düşünülerek atılmış adımlardır.

 

 

Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmesi amaçlanmaktadır. AK Parti 2002 yılından bugüne Türkiye'yi istikrar ve güven temelinde güçlendirmeyi hedeflemiş, vatandaşımızın refah seviyesini yükseltmek, gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına gerekli birçok adımı atmıştır. Türkiye güçlü ekonomisi ve sağlam üretim altyapısı ile geleceğe güvenle bakarken yine gençlerine güvenmeye devam edecektir”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.