Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, kapasite geliştirme eğitimi aldı

41 Kocaeli 27.06.2021 - 12:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2811+ kez okundu.
 

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, kapasite geliştirme eğitimi aldı

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Ticaret Bakanlığı’nca yürütülen; Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Migros A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen kadın kooperatiflerinin kapasitesini geliştirme eğitimine katıldı.
NUKET ÖZCAN: “BU SEMİNERLERİ ÖMEMSİYORUZ” Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim programına Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, birliğe bağlı kadın kooperatifleri başkanları ve Migros A.Ş. yetkilileri katıldı.   Kadın Kooperatiflerinin kapasitelerini geliştirmek ve bu doğrultuda üreten, emeğini gelire dönüştüren 1 milyon kadın hedefleyen eğitim programında iyi tarımdan profesyonel hayata, sağlıktan kişisel farkındalığı ve aile başlıklarına kadar birçok konu ele alındı. KOTO Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde katılımcılara ilgili mevzuat, kalite yönetimi, üretim belgeleri, tarım uygulamaları, takip sistemleri ve pazarlama üzerine sunumlar da yapıldı.   Katılımcılaf aldıkları eğitimden oldukça memnun kaldıklarını, kadınların üretime katılmalarının oldukça önemli olduğunu ifade ederek, Migros A.Ş yetkililerine de eğitim için teşekkür ettiler. Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, kooperatiflerinin kurulduğu günden bu yana sürekli büyüdüğünü ve güçlendiğini belirterek, “Kadınlarımızın ellerindeki üretim gücünü doğru ve etkili kullanması adına bu tür seminerleri önemsiyoruz” dedi.  
Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Ticaret Bakanlığı’nca yürütülen; Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Migros A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen kadın kooperatiflerinin kapasitesini geliştirme eğitimine katıldı.

NUKET ÖZCAN: “BU SEMİNERLERİ ÖMEMSİYORUZ”


Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim programına Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, birliğe bağlı kadın kooperatifleri başkanları ve Migros A.Ş. yetkilileri katıldı.

 

Kadın Kooperatiflerinin kapasitelerini geliştirmek ve bu doğrultuda üreten, emeğini gelire dönüştüren 1 milyon kadın hedefleyen eğitim programında iyi tarımdan profesyonel hayata, sağlıktan kişisel farkındalığı ve aile başlıklarına kadar birçok konu ele alındı. KOTO Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde katılımcılara ilgili mevzuat, kalite yönetimi, üretim belgeleri, tarım uygulamaları, takip sistemleri ve pazarlama üzerine sunumlar da yapıldı.

 

Katılımcılaf aldıkları eğitimden oldukça memnun kaldıklarını, kadınların üretime katılmalarının oldukça önemli olduğunu ifade ederek, Migros A.Ş yetkililerine de eğitim için teşekkür ettiler. Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, kooperatiflerinin kurulduğu günden bu yana sürekli büyüdüğünü ve güçlendiğini belirterek, “Kadınlarımızın ellerindeki üretim gücünü doğru ve etkili kullanması adına bu tür seminerleri önemsiyoruz” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.