Mağdur Pilavcı Balonu patladı!

Gündem 16.04.2021 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2669+ kez okundu.
 

Mağdur Pilavcı Balonu patladı!

Gebze'deki pilavcının gerçek hikayesi ortaya çıktı.Gebze'de mevzuata aykırı şekilde satış yapan pilavcı hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.
Gebze Kirazpınar Mahallesi'nde hijyenik olmayan şartlarda trafiği tehlikeye sokacak bir noktada seyyar pilav satışı yapan Dursun Erdem isimli şahsı defalarca uyaran  zabıta müdürlüğü ekipleri bugün seyyar aracı bulunduğu yerden kaldırdı.   OLAYI SAPTIRDILAR!   Yaşanan olayın ardından bazı yayın organları konuyu saptırarak Dursun Erdem isimli şahsın sözde büyük bir oranda görme engelli olduğu için hiç bir firmada işe alınmadığını, Dursun'un 35 bin liralık hacizini ödemek ve ailesini geçindirebilmek için pilav sattığını iddia etti.   AİLENİN DURUMU OLDUKÇA İYİ!   Edinilen bilgilere göre;Dursun Erdem adındaki şahsın Gebze'de bir fabrikada çalıştığı ancak şuanda senelik izinli olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Erdem'in babasının emekli ve üzerine İstanbul Zeytinburnun'da dubleks bir dairesi,aynı evde yaşayan Dursun Erdem'in kardeşinin de iyi düzeyde bir aylık geliri bulunduğu öğrenildi. Kaynak:https://www.bizimgebze.com/gebze-deki-pilavcinin-gercek-hikayesi-ortaya-cikti/13030/?fbclid=IwAR2qnhdIRh9na13QuWqkJ5YJgfsDKdRZc5lipCffUsYsF9hB3lcog4xnLkg
Gebze'deki pilavcının gerçek hikayesi ortaya çıktı.Gebze'de mevzuata aykırı şekilde satış yapan pilavcı hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Gebze Kirazpınar Mahallesi'nde hijyenik olmayan şartlarda trafiği tehlikeye sokacak bir noktada seyyar pilav satışı yapan Dursun Erdem isimli şahsı defalarca uyaran  zabıta müdürlüğü ekipleri bugün seyyar aracı bulunduğu yerden kaldırdı.

 

OLAYI SAPTIRDILAR!

 

Yaşanan olayın ardından bazı yayın organları konuyu saptırarak Dursun Erdem isimli şahsın sözde büyük bir oranda görme engelli olduğu için hiç bir firmada işe alınmadığını, Dursun'un 35 bin liralık hacizini ödemek ve ailesini geçindirebilmek için pilav sattığını iddia etti.

 

AİLENİN DURUMU OLDUKÇA İYİ!

 

Edinilen bilgilere göre;Dursun Erdem adındaki şahsın Gebze'de bir fabrikada çalıştığı ancak şuanda senelik izinli olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca Erdem'in babasının emekli ve üzerine İstanbul Zeytinburnun'da dubleks bir dairesi,aynı evde yaşayan Dursun Erdem'in kardeşinin de iyi düzeyde bir aylık geliri bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:https://www.bizimgebze.com/gebze-deki-pilavcinin-gercek-hikayesi-ortaya-cikti/13030/?fbclid=IwAR2qnhdIRh9na13QuWqkJ5YJgfsDKdRZc5lipCffUsYsF9hB3lcog4xnLkg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.