Kurucu Başkan Hamdi Bayram Oldu

Özel Haber 04.10.2019 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2903+ kez okundu.
 

Kurucu Başkan Hamdi Bayram Oldu

Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği kuruluşunu gerçekleştirdi.
Kurucular kurulu adına Kurucu Başkan Hamdi Bayram derneğin sosyal medya hesabında derneğin kurulduğunu açıkladı. Bayram şu sözlere verdi:   "Derneğimizin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim. Bu başlangıç sürecinde özellikle bizim ile olan bütün arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum... Derneğimizin kuruluş aşamasında özellikle KEŞAP KARABULDUKLULAR / KEŞAP ARMUTDÜZLÜLER / KEŞAP KÜÇÜKGERİŞLİLER derneklerimizin yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarını kurulum aşamasındaki emeklerinden dolayı kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bu vesile ile kurucular kurulunun ağır olsa da şahsıma değer vererek başkanlık görevine layık görmeleri bizi son derece onurlandırmıştır. Verilen görevi emir olarak kabul ediyorum hemşehrilerime ve toplumumuzun her kesimine gücümüz nisbetinde katkıda bulunmaya çalışacağımı beyan ediyor saygılarımı sunuyorum."    
Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği kuruluşunu gerçekleştirdi.

Kurucular kurulu adına Kurucu Başkan Hamdi Bayram derneğin sosyal medya hesabında derneğin kurulduğunu açıkladı. Bayram şu sözlere verdi:

 

"Derneğimizin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim.


Bu başlangıç sürecinde özellikle bizim ile olan bütün arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum...
Derneğimizin kuruluş aşamasında özellikle KEŞAP KARABULDUKLULAR / KEŞAP ARMUTDÜZLÜLER / KEŞAP KÜÇÜKGERİŞLİLER derneklerimizin yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarını kurulum aşamasındaki emeklerinden dolayı kutluyorum ve teşekkür ediyorum.


Bu vesile ile kurucular kurulunun ağır olsa da şahsıma değer vererek başkanlık görevine layık görmeleri bizi son derece onurlandırmıştır.


Verilen görevi emir olarak kabul ediyorum hemşehrilerime ve toplumumuzun her kesimine gücümüz nisbetinde katkıda bulunmaya çalışacağımı beyan ediyor saygılarımı sunuyorum."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.