Küçük Sanayi Sitesinde trafo fabrikasında patlama

Gebze 13.04.2021 - 00:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2461+ kez okundu.
 

Küçük Sanayi Sitesinde trafo fabrikasında patlama

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir trafo fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.
Sultanorhan Mahallesi'nde Küçük Sanayi Sitesi'ndeki trafo fabrikasının boya fırınında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Patlamanın ardından alevlerin yayılması sonrası çalışanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangında boyahane bölümünde hasar oluştu.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir trafo fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.

Sultanorhan Mahallesi'nde Küçük Sanayi Sitesi'ndeki trafo fabrikasının boya fırınında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

Patlamanın ardından alevlerin yayılması sonrası çalışanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangında boyahane bölümünde hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.