KOGİDEF AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Özel Haber 18.05.2019 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2497+ kez okundu.
 

KOGİDEF AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetimi, dernek başkanları ve Kocaeli protokolünü iftar yemeğinde ağırladı.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, düzenlediği iftar programında dernek başkanları, federasyon yönetimi ve bölge protokolünü Darıca'da ağırladı.   Katılımın yüksek olduğu iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılan iftar sonrası Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Mehmet Elmas, iftara katılan davetlilere bir konuşma gerçekleştirdi.   "İSTANBUL'DAN SONRA KOCAELİ'DE İKİNCİ GİRESUNUZ"   "Kocaeli'de herkes bizim hemşehrimiz"  diyerek konuşmasına başlayan Elmas, "İstanbul'dan sonra Kocaeli'de ikinci Giresunuz. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde hep birlikte çok güzel işlere imzalar atacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. Hepiniz var olun, sağ olun. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Afiyet olsun." ifadelerini kullandı.   Daha sonra sözü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak aldı.     "BİR OLURSAK GÜÇLÜ, KUVVETLİ OLURUZ"   "Daha öncede bu salonda birkaç defa bir araya geldik ve her seferinde memnun oluyorum, iyi ki gelmişim" diyerek konuşmasına başlayan Çakmak, "Hatırı sayılır sayıda derneklerimiz bu federasyon içerisinde yer almış. Bu çok değerli bir şey. Bunu devam ettirmemiz lazım. Bu kadar farklı köylerin, bunların derneklerinin bir arada birbiriyle uyum içinde devam ettirebilmek biraz emek istiyor, çaba istiyor. Ama neticede değer. Çünkü bir olmamız lazım. Bir olursak güçlü kuvvetli olur, daha güzel işler yaparız. Birliğimiz, kardeşliğimiz, sevgimiz daim olsun. En çokta aramızda samimiyeti artıracak işleri gerçekleştirmemiz lazım" diye konuştu.   BÖLGE PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ     Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yandık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Meclis Üyesi Cemil Kalyoncu, CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük, Gebze Teknik Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, GTÜ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferda Hacıvelioğlu, Darıca Eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Farabi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Darıca Emniyet Teşkilatı adına Başkomiser Yard. Olgun Demir, Beylikbağı Mah. Muhtarı Mesut Albayrak, Hürriyet Mah. Muhtarı Ahmet Aslan katıldı.  
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetimi, dernek başkanları ve Kocaeli protokolünü iftar yemeğinde ağırladı.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, düzenlediği iftar programında dernek başkanları, federasyon yönetimi ve bölge protokolünü Darıca'da ağırladı.

 

Katılımın yüksek olduğu iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılan iftar sonrası Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Mehmet Elmas, iftara katılan davetlilere bir konuşma gerçekleştirdi.

 

"İSTANBUL'DAN SONRA KOCAELİ'DE İKİNCİ GİRESUNUZ"

 

"Kocaeli'de herkes bizim hemşehrimiz"  diyerek konuşmasına başlayan Elmas, "İstanbul'dan sonra Kocaeli'de ikinci Giresunuz. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde hep birlikte çok güzel işlere imzalar atacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. Hepiniz var olun, sağ olun. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Afiyet olsun." ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra sözü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak aldı.

 

 

"BİR OLURSAK GÜÇLÜ, KUVVETLİ OLURUZ"

 

"Daha öncede bu salonda birkaç defa bir araya geldik ve her seferinde memnun oluyorum, iyi ki gelmişim" diyerek konuşmasına başlayan Çakmak, "Hatırı sayılır sayıda derneklerimiz bu federasyon içerisinde yer almış. Bu çok değerli bir şey. Bunu devam ettirmemiz lazım. Bu kadar farklı köylerin, bunların derneklerinin bir arada birbiriyle uyum içinde devam ettirebilmek biraz emek istiyor, çaba istiyor. Ama neticede değer. Çünkü bir olmamız lazım. Bir olursak güçlü kuvvetli olur, daha güzel işler yaparız. Birliğimiz, kardeşliğimiz, sevgimiz daim olsun. En çokta aramızda samimiyeti artıracak işleri gerçekleştirmemiz lazım" diye konuştu.

 

BÖLGE PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yandık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Meclis Üyesi Cemil Kalyoncu, CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük, Gebze Teknik Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, GTÜ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferda Hacıvelioğlu, Darıca Eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Farabi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Darıca Emniyet Teşkilatı adına Başkomiser Yard. Olgun Demir, Beylikbağı Mah. Muhtarı Mesut Albayrak, Hürriyet Mah. Muhtarı Ahmet Aslan katıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.