Kocaeli'nde bisikletseverler "19 Mayıs" için pedal çevirdi

41 Kocaeli 19.05.2021 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2621+ kez okundu.
 

Kocaeli'nde bisikletseverler "19 Mayıs" için pedal çevirdi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bisiklet turu düzenlendi.
Bisikletleriyle Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlara, üzerinde Türk Bayrağı bulunan tişörtler verildi. Tişörtleri giyen vatandaşlar, start verilmesiyle 12 kilometrelik parkurda bisiklet sürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın da katıldığı etkinlik, Sekapark Uçurtma Tepesi'nde sona erdi. Büyükakın, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın, ulusal bağımsızlık mücadelesinin, bir milletin küllerinden doğuşunun ve ebediyen var oluşunun kutlu günü olduğunu söyledi. Bugünü hatırlamak ve unutturmamak için etkinlikler düzenlediklerini aktaran Büyükakın, "Şehitlerimizin kanının rengini verdiği bu bayrağı hiçbir zaman indirmeyeceğimizi, bu memleketin bağımsızlığına göz dikenlerin karşısında her zaman dimdik duracağımızı göstermek için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere onunla birlikte kurtuluş mücadelesi başlatan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için buradayız." diye konuştu.  
KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bisiklet turu düzenlendi.

Bisikletleriyle Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlara, üzerinde Türk Bayrağı bulunan tişörtler verildi.

Tişörtleri giyen vatandaşlar, start verilmesiyle 12 kilometrelik parkurda bisiklet sürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın da katıldığı etkinlik, Sekapark Uçurtma Tepesi'nde sona erdi.

Büyükakın, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın, ulusal bağımsızlık mücadelesinin, bir milletin küllerinden doğuşunun ve ebediyen var oluşunun kutlu günü olduğunu söyledi.

Bugünü hatırlamak ve unutturmamak için etkinlikler düzenlediklerini aktaran Büyükakın, "Şehitlerimizin kanının rengini verdiği bu bayrağı hiçbir zaman indirmeyeceğimizi, bu memleketin bağımsızlığına göz dikenlerin karşısında her zaman dimdik duracağımızı göstermek için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere onunla birlikte kurtuluş mücadelesi başlatan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için buradayız." diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.