Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman GTO toplantısına katıldı.

Gündem 29.09.2021 - 21:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2888+ kez okundu.
 

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman GTO toplantısına katıldı.

Gebze Ticaret Odası’nda altı aylık Oda faaliyetlerinin paylaşıldığı Müşterek Meslek Komite ve Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Kocaeli Milletvekili Sn. Cemil YAMAN’ın da sürpriz katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda konu başlıkları şöyleydi; - 350 öğrencinin yetişeceği; İstanbul’da olan ve Türkiye’de ikincisinin, GTO Başkanı Nail ÇİLER’in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu bölgemizdeki Bilişim Vadisi’nde açılan 42 Kocaeli Açık Kaynak Platformu projesi hakkında konuşuldu.   Sn. Bakanımızın projeyi ile ilk kez paylaştığında, ÇİLER’in seve seve proje ortağı olacağını belirttiği ve yazılımcı geliştirmeyi hedefleyen eğitimlerin en yakın zamanda başlayacağı dile getirildi. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN ile yapılan işbirliklerinin üyeler ve ASELSAN arasındaki ticaret hacmi hızlıca arttığını ve daha da geliştirileceği, - Aynı zamanda; Cumhurbaşkanlığımızca onaylanan ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulunun çalışmalarının sürdüğü dile getirildi. - Bölgeye GTO’nun destekleriyle kazandıran Bilişim Lise’mizden 400 öğrencimizin katkılarımızla bölgemizi Teknofest’te gururla temsil ettiğini, - Yine bölgeye kazandırılan BİLSEM ile öğrenciler için daha yeni ve daha büyük bir okul kazandırılması adına inşaata başlandığından söz edildi. -  Üyelerin talepleri doğrultusunda coğrafi konuma göre mağazacılık, hal ve çiftçilerin desteklenmeleri veya tarladan sofraya ürün takibi konuları üzerindeki fikirler değerlendirildi. - 28.05.2021 tarihi itibariyle coğrafi işareti alınan Gebze Bayram Çöreği ile bir başlangıç yapıldığını ve komitelerden gelen teklifler ile bölgenin diğer ürünleri için de çalışılacağı, - Dilovası Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmetlerine başladığı, -Darıca Hizmet Kompleksi’nin inşaatının hızlıca devam ettiği, - Darıca Nene Hatun’da yapılan 6. 112 Acil Servis İstasyonunun yakın zamanda hizmete gireceği ve  -Sosyal Etki Merkezi ile Mobil Aş Evi projelerinin TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun diğer Odalara model olması gereken projeler olduğunu paylaştığını, Trabzon ile Nevşehir’de bulunan Odaların projeleri uygulayacağı dile getirildi.  - AFAD, GTO ve GGOSB ortaklığında 1 Ekim itibariyle Afet Gönüllüleri oluşturmak üzere Afet Farkındalık Eğitimlerinin başlayacağı, - Sel ve yangın felaketlerinde Türkiye çapında toplanan yardımların en yüksek oranda Gebze bölgesinden verilmesinin GTO için ayrı bir sevinç kaynağı olduğu,  - GTO’yu ziyaret eden Kocaeli Valimiz Sn. Seddar YAVUZ’un projeleri takdirle karşıladığını,  - Nefes Kredisinde Gebze Ticaret Odası olarak bir kez daha en çok kredi kullandıran Odalardan biri olarak ilk üçe girdiğimizi, - GTO ve GGOSB ortaklığında düzenlenen Kadınlara Yönelik Forklift Eğitiminin devam ettiğini ve Milli Eğitim Bakanlığımızın sınavı sonrası başarılı olan adaylara istihdam sağlanacağı vurgulandı. - Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yapılamayan Görkem Çiler turnuvasının bu yıl başladığı dile getirildi ve 30 Eylül 2021 tarihinde Gebze Ticaret Odası takımının ilk maçına tüm üyeler davet edildi. Çiler son olarak; “Ya üreterek var olacağız, ya da tüketerek yok olacağız” diyerek, sağlıklı günlerde buluşmayı özlemle beklediğini üyeleri ile paylaştı.
Gebze Ticaret Odası’nda altı aylık Oda faaliyetlerinin paylaşıldığı Müşterek Meslek Komite ve Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Kocaeli Milletvekili Sn. Cemil YAMAN’ın da sürpriz katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konu başlıkları şöyleydi;

- 350 öğrencinin yetişeceği; İstanbul’da olan ve Türkiye’de ikincisinin, GTO Başkanı Nail ÇİLER’in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu bölgemizdeki Bilişim Vadisi’nde açılan 42 Kocaeli Açık Kaynak Platformu projesi hakkında konuşuldu.

 

Sn. Bakanımızın projeyi ile ilk kez paylaştığında, ÇİLER’in seve seve proje ortağı olacağını belirttiği ve yazılımcı geliştirmeyi hedefleyen eğitimlerin en yakın zamanda başlayacağı dile getirildi.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN ile yapılan işbirliklerinin üyeler ve ASELSAN arasındaki ticaret hacmi hızlıca arttığını ve daha da geliştirileceği,

- Aynı zamanda; Cumhurbaşkanlığımızca onaylanan ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulunun çalışmalarının sürdüğü dile getirildi.

- Bölgeye GTO’nun destekleriyle kazandıran Bilişim Lise’mizden 400 öğrencimizin katkılarımızla bölgemizi Teknofest’te gururla temsil ettiğini,

- Yine bölgeye kazandırılan BİLSEM ile öğrenciler için daha yeni ve daha büyük bir okul kazandırılması adına inşaata başlandığından söz edildi.

-  Üyelerin talepleri doğrultusunda coğrafi konuma göre mağazacılık, hal ve çiftçilerin desteklenmeleri veya tarladan sofraya ürün takibi konuları üzerindeki fikirler değerlendirildi.

- 28.05.2021 tarihi itibariyle coğrafi işareti alınan Gebze Bayram Çöreği ile bir başlangıç yapıldığını ve komitelerden gelen teklifler ile bölgenin diğer ürünleri için de çalışılacağı,

- Dilovası Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmetlerine başladığı,

-Darıca Hizmet Kompleksi’nin inşaatının hızlıca devam ettiği,

- Darıca Nene Hatun’da yapılan 6. 112 Acil Servis İstasyonunun yakın zamanda hizmete gireceği ve 
-Sosyal Etki Merkezi ile Mobil Aş Evi projelerinin TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun diğer Odalara model olması gereken projeler olduğunu paylaştığını, Trabzon ile Nevşehir’de bulunan Odaların projeleri uygulayacağı dile getirildi. 

- AFAD, GTO ve GGOSB ortaklığında 1 Ekim itibariyle Afet Gönüllüleri oluşturmak üzere Afet Farkındalık Eğitimlerinin başlayacağı,

- Sel ve yangın felaketlerinde Türkiye çapında toplanan yardımların en yüksek oranda Gebze bölgesinden verilmesinin GTO için ayrı bir sevinç kaynağı olduğu, 

- GTO’yu ziyaret eden Kocaeli Valimiz Sn. Seddar YAVUZ’un projeleri takdirle karşıladığını, 

- Nefes Kredisinde Gebze Ticaret Odası olarak bir kez daha en çok kredi kullandıran Odalardan biri olarak ilk üçe girdiğimizi,

- GTO ve GGOSB ortaklığında düzenlenen Kadınlara Yönelik Forklift Eğitiminin devam ettiğini ve Milli Eğitim Bakanlığımızın sınavı sonrası başarılı olan adaylara istihdam sağlanacağı vurgulandı.

- Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yapılamayan Görkem Çiler turnuvasının bu yıl başladığı dile getirildi ve 30 Eylül 2021 tarihinde Gebze Ticaret Odası takımının ilk maçına tüm üyeler davet edildi.


Çiler son olarak;

“Ya üreterek var olacağız, ya da tüketerek yok olacağız” diyerek, sağlıklı günlerde buluşmayı özlemle beklediğini üyeleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.