Kocaeli'de polisten kaçan motosikletteki 2 kişi kovalamaca sonucu yakalandı

3.Sayfa 31.05.2021 - 00:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3480+ kez okundu.
 

Kocaeli'de polisten kaçan motosikletteki 2 kişi kovalamaca sonucu yakalandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de polis ekiplerindan kaçan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı kovalamaca sonucu yakalandı.
Şüphelilerin üzerinde ve motosiklette yapılan aramada kokain ele geçirildi       İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, D-130 Karayolu Dereköy mevkisinde oluşturulan uygulama noktasında, şüphe üzerine 16 AGJ 506 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçtı. Kısa süren kovalamaca sonucu motosikleti durduran ekipler, sürücü R.Ç. ve terkisindeki arkadaşı N.M'yi gözaltına aldı. Motosiklette yapılan aramada toplam 13,7 gram metamfetamin ile alüminyum folyoya sarılı halde 1,8 gram kokain ele geçirildi. Motosiklet sürücüsü R.Ç'nin, "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından arandığı da anlaşıldı.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de polis ekiplerindan kaçan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı kovalamaca sonucu yakalandı.
Şüphelilerin üzerinde ve motosiklette yapılan aramada kokain ele geçirildi
 
 

 

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, D-130 Karayolu Dereköy mevkisinde oluşturulan uygulama noktasında, şüphe üzerine 16 AGJ 506 plakalı motosikleti durdurmak istedi.

Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçtı.

Kısa süren kovalamaca sonucu motosikleti durduran ekipler, sürücü R.Ç. ve terkisindeki arkadaşı N.M'yi gözaltına aldı.

Motosiklette yapılan aramada toplam 13,7 gram metamfetamin ile alüminyum folyoya sarılı halde 1,8 gram kokain ele geçirildi. Motosiklet sürücüsü R.Ç'nin, "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından arandığı da anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.