KOCAELİ'DE BAZI TAŞINMAZLAR KAMULAŞTIRILACAK!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2021 - 01:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3144+ kez okundu.
 

KOCAELİ'DE BAZI TAŞINMAZLAR KAMULAŞTIRILACAK!

Yol projeleri nedeniyle Sakarya ve Kocaeli'deki bazı taşınmazlar kamulaştırılacak
akarya ve Kocaeli'deki bazı taşınmazlar yol projeleri nedeniyle kamulaştırılacak. Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki 7 mahalle ile Kandıra ilçesindeki 10 mahallenin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması yapılacak. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Kararı ile Sakarya'nın Akyazı ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesi'nin gerçekleştirilmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığınca acele kamulaştırılması sağlanacak.
Yol projeleri nedeniyle Sakarya ve Kocaeli'deki bazı taşınmazlar kamulaştırılacak

akarya ve Kocaeli'deki bazı taşınmazlar yol projeleri nedeniyle kamulaştırılacak.

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki 7 mahalle ile Kandıra ilçesindeki 10 mahallenin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması yapılacak.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Kararı ile Sakarya'nın Akyazı ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesi'nin gerçekleştirilmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığınca acele kamulaştırılması sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.