Kocaeli'de aranan 15 hükümlü yakalandı

3.Sayfa 27.05.2021 - 21:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2125+ kez okundu.
 

Kocaeli'de aranan 15 hükümlü yakalandı

(AA) - Kocaeli'de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 15 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "hırsızlık, yaralama, silahla yaralama, dolandırıcılık, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu madde satın alma, bulundurma veya kullanma" gibi suçlarından aranan ve haklarında 1 ila 3 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, firari 15 hükümlü gözaltına alındı. Hükümlülerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
(AA) - Kocaeli'de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 15 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "hırsızlık, yaralama, silahla yaralama, dolandırıcılık, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu madde satın alma, bulundurma veya kullanma" gibi suçlarından aranan ve haklarında 1 ila 3 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, firari 15 hükümlü gözaltına alındı.

Hükümlülerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.