KOCAELİ'DE 12 AFGANİSTANLI YAKALANDI

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2021 - 00:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3065+ kez okundu.
 

KOCAELİ'DE 12 AFGANİSTANLI YAKALANDI

Kartepe ilçesinde yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 12 Afganistan uyruklu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında ilçede bir iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 12 Afganistan uyruklu, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Bu kişileri çalıştırdığı belirlenen iş yeri sahibi gözaltına alınarak hakkında göçmen kaçakçılığı suçundan işlem başlatıldı.  
Kartepe ilçesinde yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 12 Afganistan uyruklu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında ilçede bir iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda yakalanan 12 Afganistan uyruklu, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Bu kişileri çalıştırdığı belirlenen iş yeri sahibi gözaltına alınarak hakkında göçmen kaçakçılığı suçundan işlem başlatıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.