Kocaeli'de 1100 aileye 23 Nisan hediyesi gönderildi

41 Kocaeli 22.04.2021 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3276+ kez okundu.
 

Kocaeli'de 1100 aileye 23 Nisan hediyesi gönderildi

OCAELİ (AA) - Kocaeli'de geçen yıllarda düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında yurt dışından gelen çocukları evlerinde misafir eden 1100 aileye, çeşitli hediyeler ulaştırıldı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 11 yıldır düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında önceki yıllarda dünyanın dört bir yanından gelen yabancı çocuklar Kocaeli'de ağırlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, festivaller sırasında yurt dışından gelen çocukları evlerinde misafir eden aileleri unutmadı. Bu kapsamda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle etkinliklerden uzak kalan ailelere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) Sepeti'nin en özel ürünlerinden olan Kandıra bezi, şömentabla masa örtüsü ile Türk bayrağı hediye edildi. Hediyeler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın mektubuyla ailelere ulaştırıldı. Geçen yıllarda yurt dışından gelen çocukları evlerinde sevgileriyle ve Türk misafirperverliğiyle ağırlayan aileler, hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
OCAELİ (AA) - Kocaeli'de geçen yıllarda düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında yurt dışından gelen çocukları evlerinde misafir eden 1100 aileye, çeşitli hediyeler ulaştırıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 11 yıldır düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında önceki yıllarda dünyanın dört bir yanından gelen yabancı çocuklar Kocaeli'de ağırlandı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, festivaller sırasında yurt dışından gelen çocukları evlerinde misafir eden aileleri unutmadı.

Bu kapsamda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle etkinliklerden uzak kalan ailelere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) Sepeti'nin en özel ürünlerinden olan Kandıra bezi, şömentabla masa örtüsü ile Türk bayrağı hediye edildi.

Hediyeler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın mektubuyla ailelere ulaştırıldı.

Geçen yıllarda yurt dışından gelen çocukları evlerinde sevgileriyle ve Türk misafirperverliğiyle ağırlayan aileler, hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.