Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın'dan Kur'an Kursu ziyareti

41 Kocaeli 10.07.2021 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2922+ kez okundu.
 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın'dan Kur'an Kursu ziyareti

(AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca ilçesindeki Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.
Büyükakın, Kur'an eğitimi alan kursiyerlerle sohbet ederek, hafız olmaya çalışan kız öğrencilere başarı diledi. Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin en güzel şekilde yetiştirilmesi mücadelesine her yerde devam ettiklerini belirten Büyükakın, eğitimden spora, kültürden dini eğitimlere, bilimsel desteklerden teknolojik alanlara kadar çocukların her daim yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyarette, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay da yer aldı.  
(AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca ilçesindeki Harun Kasap Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Büyükakın, Kur'an eğitimi alan kursiyerlerle sohbet ederek, hafız olmaya çalışan kız öğrencilere başarı diledi.

Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin en güzel şekilde yetiştirilmesi mücadelesine her yerde devam ettiklerini belirten Büyükakın, eğitimden spora, kültürden dini eğitimlere, bilimsel desteklerden teknolojik alanlara kadar çocukların her daim yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarette, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay da yer aldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.