Kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi otomobilin çarpması sonucu öldü

Yaşam 11.09.2021 - 22:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2388+ kez okundu.
 

Kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi otomobilin çarpması sonucu öldü

Görevlinin yardıma gittiği kazalı araçtaki kadın hayatını kaybetti, eşi ile otomobil sürücüsü yaralandı
KOCAELİ (AA) - Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti, kazalı araçtaki kadın yaşamını yitirdi, eşi ile otomobil sürücüsü yaralandı. Otoyolun Dilovası geçişi Ankara istikametinde E.S'nin kullandığı 46 BM 790 plakalı otomobil bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile eşi Z.S. araçta sıkıştı. Bu sırada kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi B.T'ye M.A. idaresindeki 34 DCZ 458 plakalı otomobil çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücü E.S. ile eşi Z.S'yi sıkıştıkları araçtan kurtardı. Yaralanan sürücüler M.A. ve E.S. ile eşi Z.S. ve otoyol görevlisi B.T, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Z.S. ile B.T. hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otoyolun Ankara yönünde aksayan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.  
Görevlinin yardıma gittiği kazalı araçtaki kadın hayatını kaybetti, eşi ile otomobil sürücüsü yaralandı

KOCAELİ (AA) - Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti, kazalı araçtaki kadın yaşamını yitirdi, eşi ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Otoyolun Dilovası geçişi Ankara istikametinde E.S'nin kullandığı 46 BM 790 plakalı otomobil bariyerlere çarptı.

Kazada sürücü ile eşi Z.S. araçta sıkıştı.

Bu sırada kazazedelere yardıma giden otoyol görevlisi B.T'ye M.A. idaresindeki 34 DCZ 458 plakalı otomobil çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücü E.S. ile eşi Z.S'yi sıkıştıkları araçtan kurtardı.

Yaralanan sürücüler M.A. ve E.S. ile eşi Z.S. ve otoyol görevlisi B.T, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Z.S. ile B.T. hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otoyolun Ankara yönünde aksayan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.