Kaymakam Alkan’dan Başkan Şayir’e teşekkür plaketi

Dilovası 23.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2936+ kez okundu.
 

Kaymakam Alkan’dan Başkan Şayir’e teşekkür plaketi

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, ilçede ki yaklaşık 10 bin öğrenciye tablet bilgisayar dağıtarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan beraberinde ki İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Marshall  MTAL Müdürü Buket Uyar, Hasan Ali Yücel Ortaokulu Müdürü Cüneyt Dağ ve öğrenciler Hamza Tünkler ve Zeynep Karadağ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler.  DİLOVASI’NIN ÖĞRENCİLERİ ÇOK ŞANSLI  Ziyarette Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve beraberindekiler, göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği destek ve Türkiye de bir ilk olan ilçe de ki ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerin tamamına tablet dağıtımına öncülük ettiği için Başkan Şayir’e teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, Dilovalı öğrencilerimiz oldukça şanslılar; eğitime gönül vermiş bir belediye başkanımız var ve eğitimde çok güzel işler yapılıyor. Umut ediyoruz ki yetişecen öğrencilerimiz ilerde Dilovası’nı daha güzel günlere taşıyacaktır” dedi.  ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ  Başkan Şayir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan ve Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Dilovası’nın geleceği için çalışıyoruz. “Öğrencilerimize Tablet, Geleceğimize Umut” projemiz ortak bir çalışmanın ürünüdür. Bende Sayın Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Makineciler OSB Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Onların desteği ile ilçemizde ki yaklaşık 10 bin öğrencimizin eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam etmeleri için gerçekleştirdiğimiz örnek kampanyamızdan alnımızın akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz ne yapıyorsak çocuklarımızın geleceği ülkemizin yarınları için yapıyoruz. Umut ediyorum ki, eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam edecek çocuklarımızla yarınlarımız daha güzel olacaktır. Eğitim ile “Yükselen Şehir Dilovası” için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  KAYMAKAM ALKAN’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ  Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Kaymakam Alkan, Başkan Şayir’e tablet dağıtımı ve eğitime desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, ilçede ki yaklaşık 10 bin öğrenciye tablet bilgisayar dağıtarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan beraberinde ki İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Marshall  MTAL Müdürü Buket Uyar, Hasan Ali Yücel Ortaokulu Müdürü Cüneyt Dağ ve öğrenciler Hamza Tünkler ve Zeynep Karadağ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler. 

DİLOVASI’NIN ÖĞRENCİLERİ ÇOK ŞANSLI 

Ziyarette Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve beraberindekiler, göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği destek ve Türkiye de bir ilk olan ilçe de ki ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerin tamamına tablet dağıtımına öncülük ettiği için Başkan Şayir’e teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan Kaymakam Alkan, Dilovalı öğrencilerimiz oldukça şanslılar; eğitime gönül vermiş bir belediye başkanımız var ve eğitimde çok güzel işler yapılıyor. Umut ediyoruz ki yetişecen öğrencilerimiz ilerde Dilovası’nı daha güzel günlere taşıyacaktır” dedi. 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Başkan Şayir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan ve Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Dilovası’nın geleceği için çalışıyoruz. “Öğrencilerimize Tablet, Geleceğimize Umut” projemiz ortak bir çalışmanın ürünüdür. Bende Sayın Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Makineciler OSB Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Onların desteği ile ilçemizde ki yaklaşık 10 bin öğrencimizin eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam etmeleri için gerçekleştirdiğimiz örnek kampanyamızdan alnımızın akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz ne yapıyorsak çocuklarımızın geleceği ülkemizin yarınları için yapıyoruz. Umut ediyorum ki, eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam edecek çocuklarımızla yarınlarımız daha güzel olacaktır. Eğitim ile “Yükselen Şehir Dilovası” için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

KAYMAKAM ALKAN’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Kaymakam Alkan, Başkan Şayir’e tablet dağıtımı ve eğitime desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.