Kar yağışı Darıca'ya yakıştı

Kültür ve Sanat 14.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2719+ kez okundu.
 

Kar yağışı Darıca'ya yakıştı

Kar yağışı sonrası Darıca’da kartpostallık görüntüler oluştu
Darıca’da beklenen kar yağışı sabah saatleri itibariyle etkisini göstermeye başlamıştı.   Etkisini gösteren kar yağışı sonrası Darıca adeta beyaza boyanırken özellikle sahilde kartpostallık görüntüler oluştu.   Marmara bölgesinde dün akşam başlayan kar yağışı sonrası birçok yer beyaza büründü. Darıca’da ise beklenen kar yağışı sabah saatleri itibariyle etkisini göstermeye başlamıştı.   Etkisini artıran kar yağışı sonrası ilçe genelinde da ağaçlar ve yollar adeta beyaza büründü. Özellikle kartpostallık görüntülerin oluştuğu Darıca sahili ise manzarasıyla beğeni topladı.   
Kar yağışı sonrası Darıca’da kartpostallık görüntüler oluştu

Darıca’da beklenen kar yağışı sabah saatleri itibariyle etkisini göstermeye başlamıştı.

 

Etkisini gösteren kar yağışı sonrası Darıca adeta beyaza boyanırken özellikle sahilde kartpostallık görüntüler oluştu.

 

Marmara bölgesinde dün akşam başlayan kar yağışı sonrası birçok yer beyaza büründü. Darıca’da ise beklenen kar yağışı sabah saatleri itibariyle etkisini göstermeye başlamıştı.

 

Etkisini artıran kar yağışı sonrası ilçe genelinde da ağaçlar ve yollar adeta beyaza büründü. Özellikle kartpostallık görüntülerin oluştuğu Darıca sahili ise manzarasıyla beğeni topladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.